Setari Cookie-uri

Petrece luna de miere intr-un oras halucinant

Sclipitor si opulent, indraznet si provocator, Las Vegas reprezinta, fara indoiala, una dintre destinatiile de vis ale multora dintre noi. Fie ca va doriti o vacanta plina de adrenalina, fie ca vreti doar un concediu relaxant, Vegas ramane o destinatie ce nu trebuie ocolita.

Rasfat & relaxare

Vegas este, totodata, locul in care, saloanele SPA au cea mai mare densitate pe metru patrat din lume. De altfel, judecand dupa numarul clientilor care aleg sa se rasfete utilizand unele dintre cele mai inovative si mai scumpe metode, ca parte a acestei fascinante experiente numite Las Vegas, putem trage concluzia ca distractia este extrem de obositoare. Supranumit si Orasul pacatelor, Las Vegas-ul pune la dispozitia celor interesati nenumarate modalitati excentrice de relaxare si de rasfat, cum ar fi camera arctica de la Qua Baths & Spa in care, fulgi de zapada cad pe pielea vizitatorilor, intr-un mediu cu temperaturae controlata de aproximativ 18 grade, pedichiura insotita de o selectie din cele mai bune beri ale lumii din cadrul Ritz-Carlton, sau tratamentul facial cu perle si caviar de la Bellagio.

Citește și:

Capitala jocurilor de noroc

Vegas, orasul distractiei si al bunei dispozitii, in care noaptea se transforma in zi, este, de asemenea, capitala cazinourilor si al jocurilor de noroc. Turisti din toate coturile lumii, deopotriva profesionisti sau amatori, vin aici pentru a-si incerca norocul, pentru a trai emotia pariului, pentru a-si testa limitele…
Sub privirile spectatorilor si ale jucatorilor, pokerul, ruleta sau black jack-ul prind viata in celebrele cazinouri din Vegas – Riviera, Las Vegas Hilton, The Venetian, Casino Royal, Imperial Palace, Caesar`s Palace si multe altele.

Nu trebuie sa ratati
• Fantanile Bellagio
• Flamingo Wildlife Habitat - Hotelul Flamingo
• Muzeul Guggenheim - Hotelul The Venetian
• Habitatul Leilor - MGM Grand
• Spectacolul de lumini - Hotelul Mirage
• Reciful cu Rechini - Hotelul Mandalay Bay
• Pepita de Aur
• Experienta Star Trek
• Ruta 95 noaptea
Cel mai mare oras din Nevada si un centru cu o dezvoltate exploziva, Las Vegas este sustinut financiar intr-o proportie importanta de activitatea turistica: lanturi hoteliere mari, cazinouri, agrement, jocuri de noroc si alte servicii. Peste 35 de milioane de turisti viziteaza Las Vegas in fiecare an, cazandu-se in cele 150.000 de camere de hotel din oras.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.