Setari Cookie-uri

Luna de miere, ca o poveste de dragoste in paradis

Cele 115 insule ale Arhipeleagului Seychelles reprezinta o proiectie a paradisului pe pamant. Situate la 4 grade sud de ecuator, mare parte din aceste insule se bucura de o clima blanda tot timpul anului. De fapt, fie vara fie iarna, rareori se intampla ca temperatura sa scada sub 24 de grade sau sa urce peste 29. Seychelles este o destinatie pentru toate cele patru anotimpuri, dar nu si pentru toate buzunarele.

De ce trece timpul repede in Paradis?

Din cele 115 insule ale Arhipeleagului doar despre 16 se poate spune ca sunt cu adevarat turistice. Prin asta intelegand existenta unor complexe hoteliere, spatii de recreeere si divertisment precum si posibilitatea deplasarii. Multe dintre insulele Seychelles sunt insa proprietati private fiind adevarate refugii pentru VIP-uri sau personalitati din lumea politica si financiara a planetei.

Cele 16 insule turistice sunt insa destul pentru oricine. Poti alege dintre sutele de plaje – fie marginite de adevarate blocuri de granit, fie acoperite cu cel mai fin si alb nisip pe care l-ai vazut vreodata. Seychelles se mandreste de asemenea cu nenumarate sporturi de vara ce pot fi practicate tot timpul anului datorita climei prielnice. Muzeele, centrele comerciale, rezervatiile naturale, gradinile botanice si cele zoologice, aquapark-urile, terasele, discotecile sau restaurantele, terenurile de golf sau aquarium-urile nu lipsesc din lista. Timp si bani sa ai!

Citește și:

Cat te costa o vacanta de vis?

Mult. Cam asta ar fi primul raspuns. Dezvoltand, poti achizitiona o vacanta fie de la agentiile de turism din Romania, fie direct de la hotelieri sau prin agentiile din Arhipeleag. Nu uita insa ca singurul aeroport din Seychelles se afla in Mahe, mai exact in capitala Victoria.

Daca nu ai inca planuri de Revelion iar banii nu sunt o problema poti petrece sapte zile in perioada Sarbatorilor cu aproximativ 5500 de euro/de persoana, cazarea cu demipensiune, la un hotel de cinci stele. Asta intr-o camera standard. Daca vrei un apartament prezidential, pentru sapte zile, tot in regim demipensiune vei plati 23.627 de euro/ de persoana. Peste, mai adauga si biletul de avion, tur-retur care te va mai costa inca 1550 de euro – cu tot cu taxe de aeroport.

Mai multe detalii despre aceasta oferta, dar si altele similare gasesti aici.

Citește și:

Sursa: Lazy.ro

Citeste articole asemanatore pe Lazy:

TOP – Cele mai ieftine vacante de weekend

S-au lansat ofertele low cost pentru toamna-iarna

TOP – 8 destinatii europene perfecte pentru toamna

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.