Setari Cookie-uri

Unde pleci in luna de miere toamna?

Pentru ca vara s-a terminat, iata ca a sosit timpul planificarii urmatoarelor vacante. Fiecare anotimp are cateva destinatii favorite. Toamna poate fi ploioasa si friguroasa in multe locatii, in timp ce, in altele, ea poate reprezenta cel mai potrivit anotimp. Iata mai jos cateva destinatii europene perfecte al caror sezon turistic se afla abia la inceput. Preturile sunt mai mici, vremea in general buna iar posibilitatile de petrecere a timpuluinelimitate.

Pentru ca vara s-a terminat, iata ca a sosit timpul planificarii urmatoarelor vacante. Fiecare anotimp are cateva destinatii favorite. Toamna poate fi ploioasa si friguroasa in multe locatii, in timp ce, in altele, ea poate reprezenta cel mai potrivit anotimp. Iata mai jos cateva destinatii europene perfecte al caror sezon turistic se afla abia la inceput. Preturile sunt mai mici, vremea in general buna iar posibilitatile de petrecere a timpului…nelimitate.

Bratislava, Slovacia

Asezata intre Viena si Budapesta, Bratislava, cel mai mare centru urban si capitala a Slovaciei este singurul oras al lumii ce isi aclama supranumele de “cea de-a doua Praga”. Rudenia celor doua orase – reunite in trecut sub numele aceleiasi tari, Cehoslovacia – este intradevar extrem de vizibila turistilor avizati. Capitala Slovaciei este o minune datorita cartierelor vechi, arhitecturii baroce, palatelor Habsburgice si pozitionarii sale pe Dunare. La fel ca si Praga, Bratislava este renumita pentru scolile sale de balet si opera, astfel incat serile culturale sunt un “must” al unei vizite aici.

Citeネ冲e ネ冓:

Florenta, Italia

Florenta, “capitala” a regiunii Toscana, este un oras cu aproximativ 1 milion de locuitori, aflat intre Marea Adriatica si Tireniana, la jumatatea peninsulei italiene. Fondata de romani, in primul secol al erei noastre, Florenta este un centru comercial, economic, turistic si cultural al regiunii. Arhitectura, numeroasele sale muzee sau galerii de arta, centrele comerciale, dar si frumusetea mediului inconjurator fac din acest oras una dintre cele mai interesante destinatii ale Italiei.

Munich, Germania

Daca Oktoberfest nu va suna cunoscut atunci sa spunem altfel: unul dintre cele mai importante si de traditie festivaluri ale Germaniei va aduna la Munich, intre 20 septembrie si 5 octombrie, peste 6 milioane de turisti. Evenimentul, promovat la nivel international, nu este, conform organzatorilor “doar un festival de bere” ci o sarbatoare nationala care va avea impact asupra intregului oras. Se estimeaza ca la aceasta editie va fi consumata o cantitate record de bere – peste 6 milioane de litri. Sarbatoarea va incepe cu o parada, urmata de concerte si evenimente de strada. Un lucru este cert – daca aveti ocazia sa ajungeti in Munich…nu o ratati.

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.