Setari Cookie-uri

Luna de miere intr-unul din orasele petrecerii

Cluburi sic, oameni interesanti, diverse festivaluri de muzica si restaurante imbietoare, sunt doar cateva dintre atributele ce transforma un oras intr-o veritabila destinatie a distractiei. Restul depinde de energia pe care o degaja orasul. Forbestraveler ne prezinta orasele in care distractia devine lege.

Cu toate acestea, pe plaje inca se mai zaresc pictori, care amintesc de vechiul oras de pescari, odata mic si linistit, unde eleganta clasica frantuzeasca intalneste rock and roll-ul american.

Rio de Janeiro
Cunoscut pentru carnavalurile decadente si barurile incredibil de antrenante, Rio de Janeiro este cu siguranta cel mai festiv oras al Americii de Sud.

Padurile intinse si plajele cu nisip alb invaluie orasul intr-o aura cu totul speciala. Orasul se lauda de asemenea cu superbe restaurante de cinci stele, cluburi de lux si baruri sofisticate. Printre acestea se numara Londra Bar si Melt in Leblon, perfecte pentru a va petrece noaptea intr-un loc elegant, asaltat de turisti.

Buenos Aires
Buenos Aires este orasul care da un nou inteles vietii de noapte. Aici, restaurantele incep sa fie frecventate abia dupa miezul noptii, iar forfota in barurile sic din Palermo si San Telmo incepe odata cu apusul soarelui, atunci cand incepe degustarea celebrelor vinuri locale.

Citește și:

Petrecerea la cluburile din oras sau localurile in care se danseaza tango continua pana tarziu, mult dupa rasaritul soarelui.

Londra
Daca bugetul va permite, Londra poate deveni una dintre cele mai elegante escapade pentru cei ce cauta distractie.

Daca nu dati atentie paparazzi-lor, Boujis Club din South Kensington este cunoscut pentru bautura sa specifica: "Crack Baby", un amestec de vodka, sampanie si suc de fructe. Nu e de mirare ca localul este frecventat si de Printul William.

Las Vegas
Las Vegas este cunoscut pentru numeroasele cazono-uri, hoteluri de cinci stele, capele in care se organizeaza nunti mai repede decat in oricare alt colt al lumii, cluburi galagioase si cele mai bizare si spontane reprezentatii live.

Denumit si “sin city”, Las Vegas ramane cel mai exuberant oras al Statelor Unite, o destinatie obligatorie pentru turistii ce cauta distractie.

Citește și:

Los Angeles
Actori fotogenici, modele celebre, precum si membrii trupelor rock claseaza acest oras in topul destinatiilor cu cele mai multe petreceri. Silver Lake gazduieste numeroase reprezentatii live, in timp ce starurile din industria cinematografica organizeaza in West Hollywood o petrecere odata cu lansarea fiecarui blockbuster.

Acest oras ofera, de asemenea vizitatorilor sai un numar impresionant de muzee si galerii de arta, pentru a-i tine ocupati in timpul zilei.

Autor: Raluca Stefan
Sursa: YourMoney

Citeste si alte articole pe YourMoney:

Venetian-ul din Las Vegas: Cel mai mare hotel din lume

Experimenteaza relaxarea de lux

Cea mai buna companie low-cost

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.