Setari Cookie-uri

Cele mai romantice 7 hoteluri

Chiar si cea mai luxoasa locatie se poate transforma intr-un cosmar daca nu te afli acolo in compania potrivita. Si, in aceasi ordine de idei, chiar si o statie de metrou, o gara sau o banca in parc, poate deveni extrem de romantica si placuta atunci cand ai langa tine persoana iubita.

Chiar si cea mai luxoasa locatie se poate transforma intr-un cosmar daca nu te afli acolo in compania potrivita. Si, in aceasi ordine de idei, chiar si o statie de metrou, o gara sau o banca in parc, poate deveni extrem de romantica si placuta atunci cand ai langa tine persoana iubita.

Cu toate acestea, parca nu nimic nu e mai potrivit pentru a intretine, inflacara sau reinvia o poveste de dragoste, decat o vacanta sau o 'evadare' de week-end intr-unul dintre cele mai romantice hoteluri mdin lume. Cum escapadele sau evadarile de week-end sunt tot mai cautate de turisti ne-am gandit sa va prezentam un top al celor mai romantice hoteluri pe care le puteti vizita impreuna cu persoana iubita. Asadar, lasati-va laptop-ul, mobilul si grijile acasa si nu ezitati sa va bucurati de unul sau mai multe dintre hotelurile care urmeaza.

Insa inainte de a alege un hotel sau o destinatie, trebuie sa va intrebati ce anume este 'romantic' pentru voi si pentru perechea voastra. Ce ar putea fi de vis pentru unii ar insemna o vacanta de cosmar pentru altii. Ganditi-va daca vreti o viata de noapte fierbinte ca in Ibiza sau un hotel retras in munti sau in padure. Va doriti sa vizitati un oras romantic precum Parisul sau sa va bucurati de o plaja izolata? Vreti la schi sau la soare? Iata cateva dintre cele mai bune variante din care puteti alege:

Citește și:

The One & Only Ocean Club
Unde: Paradise Island, Bahamas
Pentru cine: Iubitorii de plaja
De ce e romantic: Aici gasiti brize caldute, apa calda a marii si nisipul fierbinte, combinate cu tratamente de spa regesti. Tarifele de cuplu oferite includ cazarea, micul dejun si cateva tratamente specifice incluzand un ritual ametotor in care maseurii pregatesc o baie pentru doi chiar in camera voastra. Pentru mai multe informatii si tarife vizitati Oneandonlyresorts.com

The Plaza Athenee
Unde: Paris, Franta
Pentru cine: Iubitorii de Shopping si indragostitii de Paris
De ce e romantic: Aici va cazati daca doriti sa descoperiti Parisul monden si doriti sa vedeti si sa fiti vazuti pe Avenue Montaigne - cea mai celebra zona de shopping din capitala Frantei - unde gasiti boutiques-urile oficiale ale Chanel, Christian Dior sau Gucci. Cand va saturati de shoping veti putea sa numarati vedeele care fregventeaza zona sau sa va plimbati pe malul Senei. cele 5 restaurante ale hotelului sunt conduse de un celebru 'chef' parizian: Alain Ducasse. Pentru tarife si mai multe informatii vizitati www.plaza-athenee-paris.com

Citește și:

Hotel Savoy

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.