Setari Cookie-uri

10 minuni pentru luna de miere!

"Nu exista o alta tara, care sa ascunda atatea minuni" - scria Herodot cu 2400 ani in urma. "PERLA AFRICII" - tara care se mandreste cu cel mai lung fluviu din lume, isi merita cu adevarat aceasta denumire. Fie ca esti pasionat de istoria, arta si misterele Egiptului ori ca iti doresti doar un sejur de vis in Africa, la soare si la mare cand in tara ninge si e frig, Hurghada sau Sharm El Sheik sunt cele mai potrivite destinatii la care te poti gandi.

Aventurierii vor cu totii sa rezerve o croaziera pe Nil. Desigur toate liniile aeriene indreapta turistii spre sudul Egiptului, Hurgada si Sharm El Sheikh. dar de-a lungul timpului, croazierele pe Nil erau singura cale de a ajunge la templele si mormintele de pe malul fluviului. Croazierele sunt inca unul din mijloacele populare de a vizita Egiptul si au multe avantaje fata de alte mijloace de transport.
Localizare: in functie de croaziera aleasa.

10. Catacombele din Kom es-Shougafa
Aceste catacombe reprezinta cea mai mare exemplificare a unui cimitir roman din Egipt. Catacombele au 3 etaje si numeroase camere de-a lungul pasajelor. O scara serpuitoare coboara pana la ultimul nivel, cu mici capele care se deschid la capatul ei. Sunt si locuri pentru sarcofage. Camerele principale sunt luminate de un singur bec electric ce transforma camera in verde.
Localizare: in Karmouz, capatul vestic al Alexandriei, la cateva minute de Stalpul lui Pompei.
Homepage

Citește și:

Sunt foarte multe de spus, dar si mai mule de descoperit, asa ca Egiptul se afla la doar 2 ore si jumatate de zbor iar avionul va asteapta
- in fiecare zi de Luni spre Hurghada, si
- in fiecare dimineata de Sambata spre Hurghada
- in fiecare Miercuri spre Sharm el Sheik, si
- in fiecare Sambata spre Sharm el Sheikh

Pentru REDUCERI de 15% pana in 15 noiembrie detalii aici!

Fara discutie Egiptul a fost si inca ramane cea mai ceruta destinatie pentru REVELION. Se pare ca turistii romani isi doresc sa petreaca trecerea intre ani la soare. Mare parte din avioanele care pleaca spre Egipt din Bucuresti in perioada Revelionului sunt deja pline. Insa inca mai puteti gasi cateva locuri de Revelion. Iar daca timpul va permite, tarifele scad si devin cu 200-300 de euro mai mici pentru plecarile din ianuarie.

Sursa: Lazy.ro

Citeste si alte articole pe Lazy. Noi iti recomandam:

Citește și:

Top 10 cele mai sexy insotitoare de bord

Castiga un Revelion in Bulgaria!

Cele mai romantice 7 hoteluri

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.