Setari Cookie-uri

Luna de miere intr-o tara a contrastelor

Istoria zbuciumata a unor popoare reprezinta acum cea mai mare bogatie a lor. Iar Marocul este unul dintre cele mai bune exemple. De aceea, ca si multe alte state ale Africii, aceasta tara atrage prin multitudinea obiectivelor istorice, artistice, religioase. O mica tara monument...

Informatii utile

Marocul are o clima subtropicala cu veri calde, uscate si cu ieri blande dar ploioase. Limba oficiala este cea araba, dar aproximativ 20a din populatia regatului mai foloseste inca diferite dialecte ale limbii berbere. Limbi cunoscute sunt engleza (mai ales in centrele turistice), franceza si spaniola. Daca veti hotara sa vizitati Marocul vara, sa nu va uitati acasa hainele largi, lejere, fabricate din fibre naturale. In general tinutele trebuie sa fie decente, neprovocatoare, mai ales in timpul Ramadanului.
Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a vizita Marocul dar daca doriti sa petreceti in Regat mai mult de 90 de zile veti avea nevoie de un permis de sedere. Moneda nationala este dirhamul care poate fi schimbat la cursul aproximativ de 1 euro=12 dh. Atentie insa schimbati din euro in dirhami doar cat este necesar deoarece invers este mult mai dificil iar scoaterea monedei nationale din Maroc este cu desavarsire interzisa.

Citește și:

Sursa: Lazy.ro

Citeste si alte articole pe Lazy. Noi iti recomandam:

9 chestiuni de verificat inainte de a pleca intr-o noua… vacanta

Top 10 camere de hotel

Revelion- cele mai ieftine locuri disponibile

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.