Setari Cookie-uri

10 hoteluri speciale pentru luna de miere

Amsterdam este un oras superb care are foarte multe de oferit turistilor, multe locuri frumoase de vazut, de fotografiat si despre care merita sa scrii.

Amsterdam este un oras superb care are foarte multe de oferit turistilor, multe locuri frumoase de vazut, de fotografiat si despre care merita sa scrii.

Variantele de cazare in Amsterdam sunt atat de variate precum oamenii de acolo, de la hosteluri cu 10 Euro pe noapte pana la hoteluri renumite de 5 stele, astfel incat orice buget dar si orice exigent pot fi satisfacute.

Pentru a descoperi AMSTERDAMUL in mod organizat, puteti alege un circuit care pune in valoare atractiile si farmecul Amsterdamului: Nopti Albe la Amsterdam. Se pleaca pe 15 aprilie pentru vacanta de Paste si pe 27 aprilie pentru vacanta de 1 Mai 2009. Daca alegeti Circuitul acesta veti avea ocazia sa descoperiti atat AMsterdaul cat si Parisul, doua dintre cele mai vizitate si iubite orase europene.

Daca va decideti sa vizitati Amsterdamul pe cont propriu, puteti alege multiple variante de transport si cazare. Aveti aici 10 din sugestiile noastre, adevarate perle hoteliere din Amsterdam, de la cele clasice, la cele mai indraznete. Sunt multe optiuni, dar pentru a gasi un loc special pentru cazare in Amsterdam iti trebuie mult timp. Iata o selectie subiectiva dar interesanta despre oportunitatile de cazare pe care le ofera acest oras minunat.

Citește și:

1. Hostel: Stay OK Vondelpark

Era o vreme cand caminele studentesti din Amsterdam erau sinonime cu cultura canabisului, dar se pare ca acest lucru se va schimba mai ales dupa posibila introducere a legii de interzicere de anul viitor. In schimb cei care au un buget redus pot sa incerce acest hostel. Majoritatea celor 110 camere au utilitati care satisfac toate varstele, nu numai studentii. Ceea ce este si mai important: hostelul este situat in centrul vietii de noapte din Amsterdam, Leidseplein. http://www.stayokay.com/

2. Pensiune: Hotel Brouwer

De la mesele de lemn uzate, mobila care isi pierde din luciu si tiglele originale albe cu albastru Delftware, poti spune ca acest hotel exista de mai bine de un secol. Are un aer deosebit, cu o infuzie germana din etosul care a construit Amsterdamul in timpul Erei de Aur. www.hotelbrouwer.nl

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.