Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase privelisti din lume pentru cea mai frumoasa luna de miere!

Oricat de performante ar fi serviciile oferite de un hotel sau un complex hotelier, in zilele noastre cea mai apreciata caracteristica de catre turistii din intreaga lume este destinatia, cadrul natural in care acesta este construit si varietatea aventurilor in natura. Forbestraveler.ro ne prezinta cele mai apreciate hoteluri din lume din acest punct de vedere.

Wolwedans, NamibRand Nature Reserve, Namibia

In 1984 Albi Bruckner a creat o rezervatie naturala privata in sudul Africii, cumparand mai multe ferme din Namibia si distrugand constructiile si gardurile acestora. Wolwedans, situata pe teritoriul unei vechi ferme este amenajata de catre fiul cel mai mare al lui Albi Bruckner, Stephan.

Aceasta statiune ofera un spatiu de 1.000 de hectare fiecarei camere, astfel incat cei care decid sa-si petreaca aici vacanta se pot bucura de peisajul dunelor, in cea mai mare intimitate.

Enchantment Resort and Mii amo Spa, Arizona

Imprejmuita de roci masive decorate cu siruri rosii si aurii, statiunea Enchantment Resort and Mii amo Spa din Arizona ofera turistilor ei sentimentul ca se afla in mijlocul unei imense clepsidre cu nisip.

Aceeasi senzatie este oferita si de restaurantul Yavapai, cu pereti din sticla, care a castigat AAA Four Diamond Award in anul 2006. Aici turistii pot descoperi minunatiile arhitecturale naturale ale Americii optand pentru un tur cu elicopterul, ATV-ul, trenul sau chiar calarind in aceste tinuturi uimitoare.

Citește și:

Oberoi Wildflower Hall, Shimla, Muntii Himalaia

In ultimul deceniu, compania Oberoi Group s-a facut remarcata prin construirea unor hoteluri cu servicii impecabile, in locatii fascinante din punctul de vedere al peisajului natural.

Printre acestea se numara si Wildflower Hall situat in Muntii Himalaia, dotat cu o piscina interioara incalzita, jacuzzi in aer liber si vedere sper munti si Lord Kitchener Suite, un imens apartament cu doua camere, semineu si priveliste spectaculoasa.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.