Cu siguranta, pe timpul iernii, toti viseaza si la destinatii exotice, nu doar la statiuni de schi. Forbestraveler ne prezinta cele mai frumoase orase si insule din Emisfera Sudica, unde vara tine din decembrie pana in februarie.

10 destinatii spectaculoase unde te poti bucura de o luna de miere ca in filme

Cartagena, Columbia

Columbia este privita tot mai mult ca o destinatie de vis, iar Cartagena este, cu siguranta, cel mai romantic oras al acestei tari.

Aici va puteti plimba pe aleile pietruite in timp ce ascultati muzica specifica zonei, care seamana cu melodiile Shakirei, doar ca sunt imbogatite cu tonuri traditionale.

Puteti opta apoi pentru unul dintre minunatele restaurante pentru a savura cele mai deliciose feluri de mancare, gatite cu fructe de mare.

Wanaka, Noua Zeelanda

Wanaka, situat in partea de sud a Noii Zeelande, in apropiere de Queenstown, ofera turistilor o atmosfera relaxanta, cu temperaturi moderate.

La acestea se adauga peisajul muntos si nenumaratele posibilitati de a-ti petrece timpul in aer liber. The Whare Kea Lodge, situat pe teritoriul unor vechi ferme si cu vedere spre lac reprezinta esenta culturii acestor locuri.

Yap, Micronesia

Fanii scufundarilor subacvatice au de mult aceasta destinatie in lista preferintelor dar, insula exotica este la fel de atragatoare si pentru cei care isi doresc doar sa vina la plaja in timpul ce in tarile din Emisfera Nordica temperaturile nu le permit acest lucru.

Traders’ Ridge Resort reprezinta singura cazare de lux de pe insula, si ofera scurte excursii catre insula apropiata Rumung, adevarate incursiuni in cultura si obiceiurile locuitorilor din zona.

4 Ningaloo Reef, Australia

Ocazia de a inota alaturi de rechini si balene este motivul principal pentru care majoritatea turistilor aleg sa viziteze Ningaloo Reef, un adevarat paradis izolat din Australia de Vest.

Luna de miere cu buget redus: 7 idei pentru o vacanta ideala
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: