Slumdog Millionaire, Mumbai, India

10 destinatii spectaculoase unde te poti bucura de o luna de miere ca in filme

Tururile Slumdog Millionaire sunt extrem de controversate. Cu toate acestea, agentia specializata in acest domeniu a lui Chris Way a reusit sa investeasca mai mult de 80 la suta din incasarile biletelor de 10 dolari/persoana in cartierele care fac parte din acest tur.

Numit Slumdog Millionaire Experience, turul presupune vizitarea locurilor unde s-au turnat scenele filmului, dar si temple hindu, moschee si diverse localuri de pe stradutele ascunse ale orasului.

The Curious Case of Benjamin Button, New Orleans, Statele Unite

Bazat pe nuvela lui F. Scott Fitzgerald, cu actiunea desfasurandu-se in Baltimore, producatorii filmului The Curious Case of Benjamin Button au ales orasul New Orleans ca decor pentru aceste intamplari.

Scenele romantice dintre Cate Blanchett si Brad Pitt au fost filmate in City Park, iar frumoasa casa cu sase dormitoare, de pe Coliseum Street, a personajului interpretat de Brad Pitt este de vanzare la un pret de 2,85 milioane dolari.

Vicky Cristina Barcelona, Barcelona, Spania

Woody Allen, regizorul filmului Vicky Cristina Barcelona, a reusit sa capteze in productia sa spiritul liber si nonsalant al Spaniei.

Astfel, actiunea peliculei se desfasoara intr-un decor din care nu lipsesc Parc Güell, Parcul de distractie Tibidabo, Passeig de Gracia sau biserica Santa Maria Del Mar.

Terase imbietoare, galerii de arta, piete si strazi inguste, toate prind viata pe muzica speciala a chitarelor spaniole. Totusi, nu trebuie uitata excursia personajelor in Oviedo, un mic oras din nordul Barcelonei.

Mamma Mia!, Insula Skopelos, Grecia

Actorii Meryl Streep si Pierce Bronson cantand impreuna piesele formatiei Abba si avand ca decor un superb apus la Mediterana, au starnit criticile cu privire la acest film cu un buget enorm, care prezinta viata unei mame singure dintr-un orasel din Grecia.

6 cele mai romantice destinații pentru luna de miere anul acesta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: