Setari Cookie-uri

Luna de miere pe urmele miliardarilor

Anul 2008 a fost unul dificil pentru miliardarii lumii. Daca unii dintre ei au decis sa vanda, cum ar fi de exemplu Oprah, care a renuntat la resedinta sa din Fisher Island, unii au cumparat. Astfel, Roman Abramovich a fost dispus sa plateasca 18 milioane de lire pentru o resedinta de vacanta in celebra statiune de schi Aspen. Forbestraveler ne prezinta destinatiile de vis spre care pornesc miliardarii atunci cand sunt in vacanta.

Atunci cand nu mai suporta insa caldura Africii, acolo unde se desfasoara majoritatea activitatilor sale caritabile, Bill Gates ia elicopterul catre Apussuit Adventure Camp, o statiune de schi din Groenlanda. Adora aceste locuri in primul rand datorita faptului ca zona este foarte slab populata, asa ca poate trece neobservat.

Lakshmi Mittal: St. Moritz, Switzerland
Dupa ce si-a construit averea in industria otelului, miliardarul s-a mutat in Londra, devenind alaturi de Roman Abramovich unul dintre cei mai bogati straini ai metropolei.

Pe langa resedinta sa impunatoare din Londra, Mittal mai detine una si in St. Moritz, destinatia de iarna preferata a Europei pentru cei mai bogati oameni din lume.

François-Henri Pinault: Ibiza, Spania
Datorita afacerilor pe care le are in domenii precum moda(Gucci), arta(Christie`s) si accesorii pentru calatorii(Samsonite), familia Pinault detine una dintre cele mai mari averi din Franta.

Citește și:

François-Henri Pinaultso, fiul lui François Pinault, fondatorului acestui imperiu, isi alege o destinatie cunoscuta pentru a se relaxa, in apropierea apelor Mediteraneene, pe coasta "de elita" a Spaniei.


Sursa: YourMoney.ro

Citeste si alte articole pe YourMoney. Noi iti recomandam:

Venetian-ul din Las Vegas: Cel mai mare hotel din lume

Cei mai valorosi actori de la Hollywood

Destinatiile de top ale Americii

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.