Setari Cookie-uri

Luna de miere - special pentru mirese

De cate ori nu am auzit de iesiri "cu baietii", seri cu "baietii" etc... Ma duc cu baietii la o bere, cu baietii la fotbal, la tenis, la o bila, la sala, la un poker, la un Starcraft, Warcraft, Counter sau ce jocuri s-or mai inventa si s-or mai juca..."intre baieti". Departe de noi gandul ca nu sunt si fete sportive sau pasionate de carti sau jocuri pe compute. Insa baietii obisnuiesc sa iasa impreuna, sa se adune in gasca si sa petreaca timp impreuna... in stilul lor. Nu mai mult, dar parca mai organizat si mai firesc decat fetele. Fetele se aduna la o cafea, la un suc insa de multe ori pe marginea terenului de fotbal sau tenis sau poate asteptandu-i pe baieti la o cafenea. Se intampla sa mearga si fetele la fitness sau la aerobic ori la piscina impreuna.

De cate ori nu am auzit de iesiri "cu baietii", seri cu "baietii" etc... ‘Ma duc cu baietii la o bere’, cu baietii la fotbal, la tenis, la o bila, la sala, la un poker, la un Starcraft, Warcraft, Counter sau ce jocuri s-or mai inventa si s-or mai juca..."intre baieti". Departe de noi gandul ca nu sunt si fete sportive sau pasionate de carti sau jocuri pe compute. Insa baietii obisnuiesc sa iasa impreuna, sa se adune in gasca si sa petreaca timp impreuna... in stilul lor. Nu mai mult, dar parca mai organizat si mai firesc decat fetele.
Fetele se aduna la o cafea, la un suc insa de multe ori pe marginea terenului de fotbal sau tenis sau poate asteptandu-i pe baieti la o cafenea. Se intampla sa mearga si fetele la fitness sau la aerobic ori la piscina impreuna.

Insa imaginea unei gasti de baieti singuri distrandu-se intr-un bar, club sau restaurant pare mai fireasca si mai des intalmita decat aceea a unui grup de fete (femei) singure iesite in oras. Ba chiar, cu riscul de a exagera un pic, in vreme ce un grup de baieti singuri e ceva obisnuit, un grup de fete singure pare usor suspect, lumea se intreaba ce intentii au, de unde vin si unde le sunt "jumatatile"...

Citește și:

Pornind de la aceasta realitate, ne-am gandit sa va propunem cateva iesiri, vacante sau, sa le numim "evadari" speciale pentru fete, intre fete. Ce ar fi sa va adunati cateva prietene bune si sa plecati intr-o vacanta sau minivacanta, numai voi?! Si nu ne referim la vacante in care cateva fete single cauta sa se cupleze sau in care fetele isi propun sa isi faca de cap... Nu ne referim la genul de iesiri de final de burlacie, ci la o vacanta binemeritata in care fetele sa se rasfete impreuna, in stilul lor.

Indraznim chiar sa afirmam ca o iesire separata de baieti este chiar binevenita si sanatoasa in orice relatie. Ce ar fi sa lasam baietii cateva zile sa se bucure de activitatile lor specific masculine, de la sport (fie practicat, fie urmarit la televizor), la admirat fete frumoase (caci ce e frumos si lui Dumnezeu ii place) sau la admirat sticle sau halbe de bere goale (sticlismul, coniac-canoe si halbere sunt sporturi cu adevarat masculine)... in timp ce impreuna cu cele mai bune prietene ne-am rasfata bucurandu-ne de cele mai grozave mese, de cele mai incredibile tratamente spa si de cele mai frumoase si relaxante peisaje.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.