Block Island, Rhode Island

Muschiul islandez, planta legendara care calmeaza gatul iritat

Se poate sa nu realizati acest lucru dar Statele Unite ale Americii are numeroase insule despre care nu se cunosc prea multe si care nu sunt asaltate de turisti. Forbestraveler ne prezinta aceste paradisuri naturale, unele dintre ele usor accesibile in timp ce, la altele, se poate ajunge doar cu avionul.

Ignorata pentru o perioada lunga de timp si eclipsata de insule mai mari si mai celebre precum Martha’s Vineyard sau Nantucket, Block este cea mai necunoscuta si nelocuita insula din apropierea tarmului dintre Boston si New York.

Epava unei nave germane, faruri construite in epoca Victoriana, dunele de nisip si barcile pentru pescuit se numara printre comorile unei insule care prezinta un exemplu remarcabil cu privire la felul in care oamenii pot trai in apropierea naturii nealterate.

Kodiak Island, Alaska

Insula de smarald a Alaskai impleteste istoria veche a poporului rus cu o remarcabila cultura locala pentru pescuit si natura salbatica, nealterata.

Vizitati aici Munsey’s Bear Camp in Golful Uyak, unde printre activitatile principale se numara pescuitul, observarea vietii animalelor salbatice in mediul lor natural, in special a ursilor care prind somoni in apele raului din apropiere.

Little Palm Island, Florida

Insula Little Palm pare un peisaj rupt din Insulele Caraibe, numai ca se afla mult mai aproape de tarmurile Statelor Unite, o proprietate privata unde se poate ajunge doar cu barca sau avionul.

Printre micile vile de lux se intalnesc hamace legate de palmieri inalti, o gradina zen si piscina care imita o laguna.

Este unul dintre putinele locuri in care va puteti scufunda cu un tub de oxigen pentru a admira coralii, chiar in apropierea casei in care veti locui.

Isle Royale, Michigan

Transformati-va intr-un navigator adevarat si vizitati toate golfurile Insulei Royale in caiac sau canoe.

Pantofii adidas din colectia Stan Smith personalizati de Pharrell Williams
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: