Setari Cookie-uri

Luna de miere pe gustul barbatilor

In orice calatorie turistica e de recomandat sa vizitezi si cate un muzeu sau doua, pentru a te familiariza cu arta si cultura locala. Trebuie sa admitem ca aceste vizite sunt de obicei destul de plictisitoare pentru majoritatea barbatilor. O exceptie de la regula o fac popularele muzee ale berii. Aceste temple inchinate celor mai bune beri din lume atrag atentia tuturor si bautorii din intreaga lume fac adevarate pelerinaje in aceste locuri. Pentru a va oferi cateva indicii despre unde puteti degusta si afla lucruri noi despre aceasta licoare fermecata, va oferim top 10 muzee ale berii.

7. Stiegl's Brauwelt, Salzburg, Austria
Cea mai mare expozitie de bere din Europa umple cu voie buna frumosul oras Salzburg. Inovativa, magnet de priviri tinere si in varsta deopotriva, beraria si muzeul Stiegl se afla in top.
Turistii pot citi pe pereti diverse lucruri mai putin cunoscute despre bere (inclusiv 32 de modalitati de a deschide o bere) si alte ciudatenii.

Destul de interesant, locul a devenit mai mult decat un muzeu, oferind o sala de cununii si spectacole. Pretul de intrare include doua beri si un obiect din magazinul de suveniruri plin de lucruri interesante.

Sursa: Lazy

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.