Setari Cookie-uri

Cum sa intensifici dorinta sexuala in luna de miere

Am ales acele 10 alimente care au prezentat cel mai intens efect asupra libidoului tau si al partenerului tau. Atentie insa, unele dintre acestea nu sporesc doar dorinta sexuala, ci si fertilitatea.

3. Ciocolata

Gustul sau irezistibil poate trezi cele mai arzatoare dorinte! Efectele acesteia sunt deosebite, fiind un aliment al bunei dispozitii, al dragostei si al fertilitatii. Totodata este un bun tonic cerebral si poate fi folosita chiar si in curele de slabire, insa cu conditia de a nu fi asociata cu grasimile.

In vremurile stravechi in unele zone ale lumii ciocolata era considerata un aliment sacru datorita efectelor sale, fiind bauta in cupe de aur ce erau ulterior aruncate. Ciocolata destinde si creste secretia endorfinelor, substante supranumite “hormonii fericirii”, astfel elimina stresul, inhibitiile si creste apetitul sexual.

4. Bananele

Ca si capsunele, bananele prezinta efecte asupra libidoului atat prin substantele continute cat si prin aspectul lor, asemanator unui falus. Bananele contin mai putina apa decat celelalte fructe, insa mai multe componente nutritive: sunt bogate in zaharuri, in vitamine precum acid folic, vitamina C, A, E, B6, minerale precum potasiu, sodiu, fier, calciu, magneziu, cobalt, fosfor, zinc, crom, dar si fibre, proteine si unele substante active. Bananele contin mult potasiu, un mineral implicat in contractiile musculare. Cand femeia are orgasm, muschii din regiunea pelvina (si nu numai) se contracta, astfel prin consumul de potasiu este facilitat orgasmul si... intensificat.

Citește și:

5. Stridiile

Stridiile reprezinta o veritabila sursa de zinc, calciu si fosfor, dar mai contin si alte minerale esentiale atat pentru sistemul osos cat si pentru buna functionare a intregului organism: cupru, iod, fier, potasiu, seleniu etc. O alta sursa veritabila de zinc este reprezentata de crabi, astfel ca medicii recomanda consumul de stridii sau crab dulce macar o data pe saptamana pentru refacerea sau sporirea libidoului.

6. Vinul rosu

Acesta are rolul de a destinde, relaxa, de a elimina inhibitiile, insa totodata contine resveratrol, un antioxidant care intensifica circulatia sangelui atat inaintea actului sexual cat si in timpul acestuia.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.