Celebritatile petrec mai mult timp in calatorii decat oamenii de afaceri. Asadar, daca analizam hotelurile pe care le aleg, putem descoperi locatii extraordinare. Mai mult decat atat, este posibil ca, in orice moment, sa intalniti vedetele pe holurile hotelurilor. Forbes.com ne prezinta cele mai cunoscute oaze de liniste ale celebritatilor.

Luna de miere cu buget redus: 7 idei pentru o vacanta ideala

Hotelul Phoenix, San Francisco
Situat in centrul orasului San Francisco, Hotelul Phoenix este locul preferat de odihna al celor de la Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Psychedelic Furs si multe alte celebritati.

Hotelul este in imediata apropiere a majoritatii cluburilor sau a salilor in care se tin concerte, dar si a unuia dintre cele mai animate cartiere ale orasului, Tenderloin.

The Chateau Marmont, Los Angeles
De decenii, Chateau Marmont ofera oaspetilor sai o atmosfera calma in mijlocul agitatiei de la Hollywood, ceea ce l-a transformat in unul dintre refugiile preferate ale vedetelor.

Printre numele celebre se numara Greta Garbo si Howard Hughes, Jim Morrison si Hunter S. Thompson, dar si Lindsey Lohan sau Britney Spears, incercand sa se ascunda de presa.

Sunset Marquis, Los Angeles
Situat in vestul Hollywood-ului, Sunset Marquis reprezinta o destinatie preferata a celebritatilor inca din momentul inaugurarii, in anul 1963 si a gazduit recent nume ale muzicii precum U2, Rolling Stones, Green Day, Aerosmith si Justin Timberlake.

De asemenea, actori celebri precum George Clooney sau Brad Pitt si Angelina Jolie aleg frecvent aceasta locatie pentru a se caza.

Apartamentele si vilele acestui hotel sunt cunoscute pentru linistea si atmosfera intima oferita oaspetilor, desi se afla la doar cativa pasi de Bulevardul Sunset, zona restaurantelor, boutique-urilor si a cluburilor de noapte.

The Fairmont Queen Elizabeth, , Montreal
In anul 1969, imediat dupa protestul pentru pace intr-un hotel din Amsterdam, lui John Lennon si Yoko Ono li s-a interzis intrarea in Statele Unite ale Americii, asa ca au ales sa-si continuie demersul in Queen Elizabeth, din Montreal.

5 Locatii de vis pentru luna de miere
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: