Setari Cookie-uri

Luna de miere: cele mai frumoase locuri din lume

In lume exista numeroase colturi ascunse asa ca, pana si cei mai experimentati calatori isi completeaza lista destinatiilor must visit de fiecare data cand se aventureaza in calatorii indite si aud de existenta unor locuri mai putin cunoscute si aglomerate inundate de turisti. Forbestraveler ne prezinta cele mai frumoase astfel de peisaje.

In lume exista numeroase colturi ascunse asa ca, pana si cei mai experimentati calatori isi completeaza lista destinatiilor ”must visit” de fiecare data cand se aventureaza in calatorii indite si aud de existenta unor locuri mai putin cunoscute si aglomerate inundate de turisti. Forbestraveler ne prezinta cele mai frumoase astfel de peisaje.

Great Blue Hole, Belize
Cea mai mare groapa subacvatica din lume este situata in apropierea costelor insulei Belize.

Chiar daca accesul aici este facil, dupa doar doua ore cu avionul de pe majoritatea aeroportutilor din sudul Statelor Unite ale Americii, Great Blue Hole pare a se afla pe alta planeta.

Diferita de orice puteti intalni pe Pamant, Great Blue Hole s-a format in Era Glaciara, cu mai bine de 15.000 de ani in urma, odata cu prabuirea unei pesteri submarine.

Turistii se pot bucura de frumusetea peisajului optand pentru un tur cu elicopterul sau chiar aventurandu-se la practicarea unor sporturi subacvatice extreme precum scuba diving sau snorkeling.

Citește și:

Alasca, Statele Unite ale Americii
Cel mai mare si mai putin populat stat al Americii, Alaska ofera vizitatorilor sai experiente de neuitat, corelate cu anotimpurile anului.

Astfel, in iunie si iulie vremea este perfecta pentru pescuit, din iulie pana in noiembrie se poate opta pentru rafting pe apele albe ale raurilor sau drumetii pe munte, iar din ianuarie pana primavara, vremea este ideala pentru schi.

Tot in Alaska se intalneste cel mai inalt varf din America de Nord, Muntele McKinley din Parcul National Denali.

In peisajul nealterat de interventia omului se regasesc numeroase specii de animale salbatice si intinderi nesfarsite de gheata.

Pearl Islands, Panama
Chiar daca Insulele Pearl, un arhipelag de o suta de insule din Golful Panama, au reprezentat decorul pentru scenele de tortura ale ultimii serii din serialul Survivor, locul seamana mai mult cu un Paradis.

Citește și:

Caracterizate prin plaje tropicale, vegetatie salbatica si specii variate de animale, insulele reprezinta o adevarata evadare din orasul cosmopolit Panama City, situat la doar cincizeci de kilometri distanta.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.