Setari Cookie-uri

Defectele in dormitor pentru zodiile masculine

Pe plan sexual, barbatului Centaur i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.

Pe plan sexual, barbatului Centaur i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.


Structura de personalitate a fiecarei persoane este alcatuita atat din defecte cat si calitati. Intr-un articol anterior prezentam Horoscopul Grecesc, horoscop ce are ca punct de plecare cusururile si neajunsurile umane. Elenii considerau ca printr-o buna cunoastere de sine trasaturile pozitive ale unei persoane le pot acoperi pe cele negative. Considerau de asemenea ca defectele umane pot fi scoase in evidenta cu scopul de a le corecta si a le rectifica. In randurile de mai jos iti prezentam care sunt principalele defecte sexuale ale zodiilor masculine in horoscopul grecesc:

Citește și:

BARBATUL CENTAUR (8 ianuarie - 12 februarie) - Centaurul este o zodie masculina care are latura instinctuala foarte bine dezvoltata, caracterizandu-se totodata si prin impulsivitate, egoism si tendinta spre agresivitate. Barbatul Centaur isi pierde cumpatul cu usurinta si nu stie sa ierte. Pe plan sexual, i se pot reprosa egocentrismul si tendinta de a-si neglija partenera. Se concentreaza prea mult asupra propriei satisfactiei sexuale. Pentru el, actul sexual este o lupta contracronometru pe care trebuie sa o castige mai intai el, apoi si partenera.

BARBATUL HARPIE (13 februarie - 18 martie) - Printre defectele generale ale harpiei ca zodie masculina putem enumera intransigenta, incapacitatea de a ierta si narcisismul. Barbatul harpie are o parere foarte buna despre performantele sale sexuale si doreste ca partenera sa ii gadile in permanenta orgoliul. I se pot reprosa detasarea emotionala si lipsa sa de implicare in actul sexual. Barbatul harpie ia de-a gata iubirea partenerei sale si se asteapta ca aceasta sa depuna toate eforturile pentru ca relatia lor sexuala sa fie satisfactoare.

Citește și:

BARBATUL PEGAS (19 martie - 24 aprilie) – In horoscopul grecesc, Pegas este o zodie masculina caracterizata mai ales prin superficialitate, instabilitate si vanitate. Pe plan sexual, barbatul Pegas este barbatul pentru care statornicia reprezinta un cuvant strain si gol, iar fidelitatea sexuala o notiune care il sperie. Este adevarat ca barbatul Pegas se numara printre cei mai buni amanti ai horoscopului grecesc. La fel de adevarat este insa si faptul ca, intr-o buna zi, cand crezi ca o viata sexuala mai buna decat atat nu se poate, sa te trezesti ca acest barbat te insala cu o alta persoana. Chiar sub ochii tai, chiar in patul conjugal…

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.