Setari Cookie-uri

Luna de miere intr-un paradis la numai doua ore distanta

Oricine viziteaza Egiptul gaseste intotdeauna ceva, care sa-l atraga. Marea Rosie ofera oportunitati inedite pentru cei indragostiti de scufundari si sporturi nautice, iar pentru cei pasionati de arheologie si istorie, misterele unei civilizatii de 5000 de ani reprezinta impresii de neuitat.

Excursii suplimetare
Manastirea Sfanta Ecaterina si Dahab - Plecare dimineata devreme spre Muntele Sfanta Ecaterina, situat la 350 km. Vizita in manastire urmat de pranz si program liber pentru cumparaturi la Dahab.

Abo Ghaloum Safari / Dahab - Safari de o zi, cu posibilitate de plaja si snorkelling pe teritoriul Parcului National Abou Ghaloum. Pranz in cort beduin, plimbare in orasul Dahab cu posibilitate de cumparaturi, intoarcere la hotel.

Ras Mohammed - Excursie cu vaporul in renumitul Parc National. Plaja si pranz pe Yolanda Beach, posibilitate de scufundari la mica adancime.

Excursie cu vaporul - Excursie de o zi cu vaporul pe ruta Ras Mohammed – Tiran, cu posibilitati de scufundari la mica adancime, pentru admirarea coralilor, pranz. Vapor cu fund de sticla - Program de aprox. 1,5 ore, recomandat pentru cei pasionati de fotografiere. Lumea mirifica a marii isi va deschide portile in fata ochilor dumneavoastra.

Citește și:

Delfin-show - Dolphinella - Program de prezentare cu delfini (apox. 2 ore) langa El Hadaba, cu transferuri. Recomandat in special pentru familii.

Cina in stil beduin - Cina cu luminari intr-un cort beduin. in adancul desertului vizitarea unui sat de beduini, program folcloric cu dans, muzica, sisha, apus de soare fermecator.

Beach Buggy - Program de aprox. 2 ore in desert cu soferi experti. Oprire scurta pentru a admira rasaritul sau apusul de soare, racoritoare si ceai intr-un sat de beduini

Safari Kanyon - Safari in canyonul colorat, plimbare, plaja pe Nuweiba Beach, vizita la Dahab, pranz, intoarcere la Sharm El Sheikh.

Scufundari - Program cu vaporul, scufundari in Marea Rosie pentru toate categorrile: incepatori, avansati, cu certificat.

Sursa: Lazy

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.