Setari Cookie-uri

Destinatii de vis pentru luna de miere

Vara, destinatiile exotice reprezinta o adevarata atractie pentru cei ce vor sa schimbe peisajul orasului cu un loc desprins parca din vis. Mauritius, Maldive sau Republica Dominicana sunt doar cateva dintre aceste posibile destinatii.

Mauritius

Belle Mare Plage: 5* de la 158 euro/noapte/persoana

Hotelul este cel mai frumos complex pe plaja din Mauritius, la 47km de capitala Port Louis. Intr-un mediu tropical, incojurate de gradini cu flori si piscine, se afla cladirile acestui resort de lux unde clientii au la dispozitie 4 terenuri de tenis, volei, tenis de masa, fitness center, bodybuilding, squash, aerobic, gimnastica, sauna, sporturi nautice (caiac, sailing, snorkeling, ski nautic) si contra cost scufundari, pescuit, tenis, golf, windsurfing si altele. Belle Mare Plage ofera o vacanta de lux pe cea mai frumoasa plaja din Mauritius. Click aici pentru tarifele exacte in functie de perioada calatoriei.

Oferta speciala "Luna de Miere":
- 50% reducere pentru sotie + vin + flori + cina romantica la lumina lumanarilor (pentru cazare de minim 5 nopti in perioada 19.04.2010 - 20.10.2010);
- 30% reducere pentru sotie + cos cu fructe + vin + cina romantica la lumina lumanarilor(pentru cazare de minim 5 nopti in toate perioadele cu exceptia lunii Decembrie).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.