Setari Cookie-uri

Destinatii de vis pentru luna de miere

Vara, destinatiile exotice reprezinta o adevarata atractie pentru cei ce vor sa schimbe peisajul orasului cu un loc desprins parca din vis. Mauritius, Maldive sau Republica Dominicana sunt doar cateva dintre aceste posibile destinatii.

Maldive

Paradise Island: 5*, incepand cu 85 euro/zi/persoana

Principala atractie in Paradise Island o reprezinta bungalow-urile, frumos construite, mari, cu un design ce sugereaza lux si confort.

Reputatia insulei este data de serviciile de inalta clasa, varietatea de restaurante amplasate strategic si varietatea de sporturi practicabile atat pe apa cat si pe uscat: volei pe plaja, plimbari cu banana, pescuit nocturn, Blue Water Safari, navigare cu catamaranul, caiac-canoe, scufundari, jet ski, ski nautic, excursii cu submarinul, parasailing, snorkeling, snooker, billiard, squash.

Deasemenea, gasiti aici un mare centru de scufundari dotat cu echipamente si instructori de prima clasa. Paradise Island dispune de 220 de bungalow-uri pe plaja aflate doar la cativa metri de mare si 40 de vile peste apa cu acces direct care laguna.

Citește și:

Sursa foto: digilander.libero.it

Ofertele turistice sunt prezentate de Travel Studio.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.