Setari Cookie-uri

Luna de miere... apetisanta!

Peste tot se vrobeste despre destinatii romantice pentru luna de miere, dar ce ar fi sa catam cateva in care sigur va veti distra, dar veti manca ceva bun, ca niciodata in viata?

...5 o`clock tea
Nu stiu cum mai este in Marea Britanie, dar in Hong Kong, la Hotel Peninsula mai exact, ceaiul de la ora 5 este o traditie si un eveniment. Servirea ceaiului se face cu rezervare, respectiv stat la coada pentru cei din afara hotelului, in timp ce rezidentii au priorittae in functie de locurile disponibile.

Ceaiul si tot ceea ce presupune servirea lui este aici un ritual ce se tine in fotolii moi si serviciu de portelan fin. Gustarile vin pe suport de argint cu trei nivele, la baza sendvisurile cu castravete & crab, somon afumat sau salata de ou, apoi proaspat scoase din cuptor scones cu gem de capsuni si frisca, iar deasupra praline de fina ciocolata belgiana. Meniul de ceai este generos, iar sucul de portocala abia stors.

Experienta ceaiului la Peninsula este trecuta in ghidurile turistice, dar nu de aceea trebuie traita. Este o intoarcere in epoca Victoriana si in trecut, cu tot ce avea el mai bun, iar pentru asta nici nu trebuie sa inchizi ochii. Hotelul a conservat arhitectura, uniformele micilor bell boys si a intregului staff, ba chiar si reteta de scones are peste 50 de ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.