Destinatia perfecta pentru o Luna de Miere de toamna

Destinatia perfecta pentru o Luna de Miere de toamna
Kudika
27 Octombrie 2011

Unul dintre cele mai cunoscute orase-port din Franta, Marsilia este un amestec de calm rural galic si arome arabesti ametitoare. In plus, in aceasta perioada inca insorita are loc festivalul anual Fiesta des Suds, un evenim500ent eclectic cu muzica si alte arte.

Unul dintre cele mai cunoscute orase-port din Franta, Marsilia este un amestec de calm rural galic si arome arabesti ametitoare. In plus, in aceasta perioada inca insorita are loc festivalul anual Fiesta des Suds, un eveniment eclectic cu muzica si alte arte.

destinatie de toamna pentru luna de miere

Cazare in Marsilia

Situat in apropierea portului, pe Rue de Beauvau la numarul 6 este Hotel Carre Vieux Port, de trei stele. O camera dubla aici are preturi incepand de la 97 euro pe noapte, potrivit cotidianului britanic The Independent.

Imediat langa acest hotel se afla Grand Hotel Beauvau, unde a fost gazduit si marele compozitor Chopin in 1839. Pretul unei camere duble aici incepe de la 139 euro, fara optiunea inchirierii unui apartament.

Pentru mai mult lux aveti optiunea Sofitel Marseille Vieux Port, de cinci stele, cu vedere la port. Preturile acestui hotel de lux de pe Boulevard Charles Livon, nr 36 incep de la 171 euro pe noapte.

Citeste articolul integral pe YourMoney.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri