Setari Cookie-uri

Luna de miere printre cele mai frumoase obiective turistice

Ati observat cum lucrurile par mereu mai bune daca nu trebuie sa platiti pentru ele? Pentru a vedea cele mai frumoase locuri din lume nu inseamna neaparat ca trebuie sa ajungeti in sapa de lemn. Iata 10 dintre cele mai frumoase orase din lume si pentru fiecare cate 10 obiective turistice grozave si... gratuite!

Londra, Marea Britanie

Londra, Marea Britanie

Opera in aer liber si recitaluri la Royal Opera House

Potrivit CNN Go, Royal Opera House tine lunea, in timpul pranzului, recitaluri gratuite care sunt si proiectate pe ecrane imense din Trafalgar Square.

www.roh.org.uk.

Galeria Nationala de Portrete

Un rai linistit de tablouri si fotografii care intruchipeaza personalitati din perioada familiei Tudorilor si in prezent - vedetele pop ale zilelor noastre. In ce alt loc l-ati putea gasi pe Henry al VII-lea sub acelasi acoperis cu Germaine Greer.

www.npg.org.uk
.

Antrenamente de fotbal si ping-pong in London Fields

Aduceti-va paleta proprie si alaturati-va meciurilor de tenis de masa care au loc in London Field. Sambata, in acest parc, puteti participa la antrenamente gratuite de fotbal.

www.londonfieldsusergroup.org.uk

Galeria Serpentine

Un lacas al artei contemporane londoneze, Galeria Serpentine expune nume mari precum Henry Moore, Basquiat, Bridget Riley si Jeff Koons.

www.serpentinegallery.org

Citește și:

British Museum

Timp de ore intregi puteti sa admirati mumiile egiptene sau vasele de lut antice intr-unul dintre cele mai frumoase obiective turistice gratuite ale Londrei.

www.britishmuseum.org

Galeria fotografilor

Another refuge from the madding West End crowd, the Photographers' Gallery not only has free entry, but also hosts regular free social evenings and talks. The gallery on Ramillies Street will be closed for refurbishment until Autumn 2011.

www.photonet.org.uk


Asistati la o dezbatere in Parlament

Galeriile publice din Camera Comunelor si din Casa Lorzilor pot fi vizitate de oricine vrea sa asiste la discutiile parlamentarilor britanici. Acestea au loc de luni pana joi si ocazional vinerea.

www.parliament.uk

Schimbarea garzilor de la Palatul Buckingham

Garzile reginei pazesc Palatul Buckingham inca din 1837, cand a inceput sa locuiasca aici Regina Victoria. Ceremonia de schimbare a garzilor are loc in fiecare zi din Mai, Iunie si Iulie la 11.30.

www.royal.gov.uk


Museum of London

Operele expuse aici sunt extrem de variate, de la fotografii de pe strazile Londoneze, pana la obiecte descoperite de arheologi si care spun povestea orasului.

www.museumoflondon.org.uk


The British Library

Magna Carta, primele opere ale lui Shakespeare si manuscrisul original al Virginiei Woolf, "Mrs Dalloway" pot fi vazute aici.

www.bl.uk

Sursa foto: http://www.flickr.com/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.