Setari Cookie-uri

9 Motive pentru Luna de Miere la Roma

Roma este unul dintre cele mai fascinante orase ale lumii. Strazile sale minunate incarcate de atat de multa istorie au puterea de a ne face sa ne indragostim pe loc. Orasul cu istorie milenara este astazi, una dintre principalele destinatii turistice iar frumusetea sa provoaca doar sentimente in fata carora nu poti decat sa pui semne de exclamare.

Despre arta descoperirii

Despre arta descoperirii


Vizitatorii Romei se intorc extaziati, cu zambetul pe buze, spunand ca nu au vazut un oras mai frumos - ne spun cei de la Garbo.ro. De atat de multa vreme, turisti, comercianti, pelerini si-au indreptat pasii catre acest oras construit pe cele sapte coline, dealungul raului Tibru.

Roma este supra-numit “Orasul etern”. Este cel mai bogat si mai plin de istorie oras din lume, datorita insemnatatii sale antice, religioase si cultural-artistice, iar o encilcopedie intreaga nu este indeajuns ca sa il descrie. Fiindca Roma este atat de bogat in cunoastere si prin urmare, atat de provocator in ceea ce priveste "arta descoperirii” minunatiilor create si gandite de oameni, in istorie.



Foto: Wikimedia

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.