Top 10 Idei pentru luna de miere 2012

Top 10 Idei pentru luna de miere 2012
Kudika
22 Septembrie 2011

Cauti idei de vacanta? Editorii Sunday Times, in colaborare cu National Geographic, au nominalizat cele mai populare destinatii alese de vizitatori, combinate cu criticile aduse acestor locuri si tinand cont de genul de vacanta pe care il preferati.

10. Thailanda -

10. Thailanda

Poreclita si „Taramul Zambetelor”, Thailanda continua in cursa sa meteorica de atragere a turistilor care il considera taramul favorit pentru calatorii. Nu mai exista indoiala despre motiv: aceasta tara are peisaje uimitoare, plaje imbietoare, mancare delicioasa, oameni prietenosi si preturi foarte scazute.

Insa, pe langa toate acestea, Thailanda are si o cultura unica si fascinanta, o mostenire a ideilor budhiste, dar si o explozie de energie in capitala Bangkok. Cele mai mari atractii sunt insulele, Phuket aducand cei mai multi vizitatori.

Majoritatea hotelurilor sunt de prima clasa. Nu departe, in Golful Siam, idilica insula Koh Samui gazduieste cateva hoteluri luxoase, cu Koh Phangan tronand in varf.

Thailanda este si destinatia perfecta pentru vacantele spa (vezi Chiva - Som). Sunt foarte multe moduri de a explora aceasta tara, insa nu ratati traditionalele calatorii cu barca.

Vrei sa ajungi intr-una din aceste destinatii? Cumpara acum bilete de avion!


Sursa foto:
en.wikipedia.org/wiki/File:Karonbeach_2004.jpg
Sursa articol: 9am.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri