Setari Cookie-uri

Pentru cei care tanjesc la o Luna de Miere iarna

Sase regiuni turistice din Austria au deja, parte de zapada, iar schiorii, de la incepatori, la avansati, pot incerca pistele Alpilor. Iata ce pachete turistice ofera cele sase regiuni si care sunt principalele atractii pentru iarna 2011-2012 din Zell am See Kaprun, Wiener Alpen, Mostviertel, Millstatter See, Bregenzerwald si Bodensee-Vorarlberg.

Mostviertel

Mostviertel


St. Polten este un reper cunoscut celor care au strabatut autostrada Westbahn dinspre Viena spre Salzburg si mai departe. Numit si Leaganul Austriei, Mostviertel este adiacent autostrazii, iar accesul se poate face usor cu masina, mergand aproximativ 100 de kilometrii in vestul Vienei.

Iarna, in apropiere de Viena, Alpii din Mostviertel sunt una dintre zonele de schi usor accesibile pentru romani.

Drumul Cidrului (Mustului, care da si numele regiunii) este un traseu tematic de peste 200 de kilometri cu multe obiective turistice.

Tot aici este situat orasul turnurilor, Waidhofen an der Ybbs, alaturi de manastirile Gaming, Herzogenburg, Lilienfield si Seitenstetten, castelul Schallaburg si fosta colonie romana Traismauer.

Mostviertel propune oferte speciale pentru inceput si sfarsit de sezon - 3 nopti demi-pensiune cu ski pass si intrare la baile termale pentru 176 euro/ persoana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.