Setari Cookie-uri

Luna de miere in Africa: 5 destinatii pe care nu le poti rata

Cum arata o luna de miere pentru aventurieri?

Din pacate, luna de miere s-a scurtat atat de mult incat a ajuns sa fie un weekend de miere sau, pentru norocosi, o saptamana de miere. Totusi, luna de miere este ocazia ideala pentru a merge intr-un concediu exotic, special, intr-un concediu pe care, probabil, nu ti-l permiti in fiecare an. Posibilitatea interactiunii cu alte culturi, alte feluri de oameni, posibilitatea vizitarii de locuri incantatoare, mai accesibile sau mai putin accesibile oricarui trecator.

De data aceasta iti voi propune o luna de miere in Africa. Si, cand ai citit numele continentului, cu siguranta ti-ai si imaginat populatia cu piele ciocolatie, vegetatia bogata, salbatica, crocodili, maimute si temperaturi ridicate.

Iata cateva destinatii africane de vis…

1. Rezervatia Masai Mara

Masai Mara este una dintre cele mai mari si mai importante rezervatii ale Africii si este situata in Kenya.
In timpul vizitei, va fi destul de dificila gasirea unui mijloc de transport in comun, dar poti opta oricand pentru plimbarile cu baloane cu aer cald.

Citește și:

Acesta este locul perfect pentru a admira cele mai impresionante animale terestre: elefantul african, leul, leopardul, rinocerul si bivolii africani, animale cu staturi impunatoare si abilitati coplesitoare.

Ar fi o ocazie unica sa le admiri in habitatul natural, cu atat mai mult cu cat perioada iulie-octombrie este perioada migrarilor, acest fenomen oferind un spectacol unic.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.