Setari Cookie-uri

Alteta Sa Regala, Printesa Grace

Sunt sigura ca putine dintre voi nu au auzit de Grace Kelly. Faimoasa actrita de la Hollywood era un etalon de frumusete, eleganta, stil si gratie, dar isi mentine acest statut chiar si astazi. Marele regizor Alfred Hitchcock a incercat din rasputeri sa-i recreeze imaginea prin alte actrite, dar eforturile sale au fost in zadar.

Din pacate, Regina Elisabeta nu s-a prezentat sustinand ca aveau sa fie prea multe staruri, dar acest lucru nu a contat pentru ca nunta a fost urmarita de un numar estimativ de 30 de milioane de telespectatori din intreaga lume.

Cuplul a avut trei copii Printesa Caroline Louise Marguerite, mostenitoarea tronului, Printrul Albert al II-lea de Monaco si Printesa Stephanie Marie Elisabeth.

In anii ce au urmat, Printesa Grace s-a dedicat vietii de sotie a printului suveran si a refuzat ulterioarele propuneri de a reveni pe marele ecran.

Organiza petreceri de Craciun pentru orfani si a infiintat Fundatia Printesa Grace pentru intr-ajutorarea artistilor locali.

In 1981 a sarbatorit 25 de ani de casatorie, iar anul urmator a incetat din viata.

Aceasta a fost pe scurt viata Printesei Grace. Multe fetite visau povestea ei, isi doreau sa devina printese, multe actrite isi doreau talentul si frumusetea ei, femeile obisnuite o admirau pentru gratia ei.

Speram ca nunta printesei Grace P. Kelly va fi eclipsata de nuntile vostre, cele pe care incepand de astazi, le vom planui impreuna, pana la cel mai mic detaliu.

Va poftim sa fiti alaturi de noi pentru a planifica impreuna o nunta ca in povesti!

Un articol de Ioana Ramona Dragus
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.