Sex and The City este probabil cel mai asteptat film al anului viitor. Desi filmarile nu au luat sfarsit, zvonurile privind scenariul nu contenesc sa apara. Probabil ca atunci cand ne vom duce sa vedem filmul la cinematograf, ne vom aseza cuminti pentru a vedea daca scenariul inventat corespunde celui real.

6 idei simple si de efect care te ajuta sa arati minunat in ziua nuntii

Speculatii, speculatii...

Prima si cea mai importanta intrebare este daca se va marita Carrie, iar a doua este legata de persoana careia ii va spune “Da!”. Carrie va purta rochia de mireasa, iar nunta va avea loc la catedrala St. Patrick. Mr Big este fugarit de Carrie care il loveste cu buchetul de flori. Care o fi motivul?

Unele surse afirma ca nunta nu este decat un vis si ea nu se va petrece si in realitate. Mai mult, se pare ca se filmeaza mai multe scene care nu vor aparea in film, astfel incat fanii sa fie indusi in eroare. Speculatii Carrie va avea nevoie de o asistenta personala si o va angaja pe Louise, rol jucat de Jennifer Hudson. Louise s-a mutat de curand la New York in speranta ca aici isi va gasi marea iubire. Asta inseamna ca Louise nu prea s-a uitat la serial... In film va aparea si fostul ei prieten, Will. Iat-o si pe Louise, asistenta fashionista.


Vom face cunostinta cu mai multe personaje noi. Unul este Elaine, editor pe monden in New York Post. Karl este un om de afaceri trecut de prima tinerete, care este bun prieten cu Big. Un personaj cheie este Dante, un brunet superb, ce are aproximativ 30 de ani.

Filmul va surprinde evolutia personajelor timp de mai multe luni, fiind filmate scene atat de Ziua Indragostitilor, cat si de Halloween.

Charlotte ramane insarcinata, dar nu stim inca cine este tatal. Acesta va fi al doilea ei copil, pentru ca a mers pana la capat cu adoptia fetitei asiatice, a carei poze am vazut-o in finalul ultimului sezon din serial. Se pare ca Charlotte va naste imediat dupa o cearta cu Mr. Big, iar acesta o va duce la spital.

Cum sa arati fabulos in ziua nuntii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: