Setari Cookie-uri

Te-ai visat vreodata mireasa?

Ziua nuntii este mult dorita de orice femeie in adancul sufletului ei, caci in acele minunate momente, pline de emotii si magie, cei doi depun juramintele iubirii eterne. Este ziua care anunta fericirea, care simbolizeaza gasirea sufletului pereche si inceputul familiei, unirea vietii a doi oameni.

Monica: “Poate va suna amuzant, insa eu m-am visat mireasa fara mire. El nu era niciunde. Sper sa nu fie un semn rau. Nu vorbesc despre cum ma imaginez mireasa, ci chiar despre un vis. M-am interesat despre interpretarea unui astfel de vis si in unele carti scrie ca daca te visezi mireasa este un semn rau, anunta moartea cuiva drag, in altele scrie ca nu te mai mariti sau ca te imbolnavesti etc. Toate numai de rau. Si pentru a fi si mai speriata, in vis doream sa fug din fata altarului sa nu vina mirele, nu vroiam sa ma marit si nu reuseam sa fug caci ma loveam de invitati. In fine, cred ca a fost mai mult un cosmar decat un vis fericit. Imi doresc totusi sa ma imbrac in rochia alba, ma imaginez intr-o atmosfera romantica, magica, undeva pe o plaja exotica la brat cu cel pe care il voi iubi toata viata.”

Emilia: “Eu ma imaginez mireasa inca de cand eram mica. Imi doresc foarte mult sa ma marit, abia astept sa apara “printul” meu si sa ma ceara. Deja stiu cum va fi nunta mea, unde o voi face, cum as vrea sa fie rochia mea de mireasa, coafura, tot. Oricum, cred ca pana in ziua nuntii o sa imi mai schimb unele idei. Abia astept momentul cand voi dansa cu sotul meu, vreau sa facem din acele clipe unele minunate, de neuitat. Vreau multe flori si lumanari parfumate. M-am si visat mireasa si chiar de mai multe ori. De curand m-a visat si mama, asa ca astept sa apara, sa il zaresc undeva in jurul meu cat mai curand.”

Voi v-ati visat mirese sau v-ati imaginat vreodata cum ar fi sa purtati rochia alba iar el sa va puna verigheta pe deget?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.