Setari Cookie-uri

8 greseli de miresici

Nici nu cred ca trebuie sa va mai spun cat de dificil este sa organizati o nunta, mai ales ca nu ati mai trecut prin experienta aceasta niciodata. Unele cupluri mai instarite apeleaza la agentiile de organizare a nuntilor lasand profesionistii sa se ocupe de tot ce e mai greu. Greseli pot sa apara oricand, tocmai de aceea trebuie sa fiti cat mai bine informati. Cat prentu miresici, voi sunteti printesele serii iar frumusetea voastra trebuie sa impresioneze orice invitat. Totul trebuie sa fie perfect, iar pentru aceasta trebuie sa evitati cateva greseli pe care cele mai multe miresici le savarsesc, iar in acest articol ma refer doar la acele greseli care sunt legate de aranjarea parului.

Nu renuntati la proba de coafura


Chiar daca va cunoasteti coafeza de mult timp si v-ati lasat de atatea ori parul pe mainile ei, totusi nu renuntati sa faceti proba coafurii de nunta. Proba trebuie facuta la voi acasa, imbracate in rochia de mireasa. Este bine ca tot atunci sa chemati si persoana care se va ocupa de machiaj. Apoi va veti pune bijuteriile. Astfel veti vedea cum vi se potriveste coafura cu machiajul, cu cerceii etc. In felul acesta orice detaliu care ar trebui modificat va fi evidentiat.

Nu renuntati usor la dorintele voastre


Merita sa va lasati influentate de un stilist sau o coafeza profesionista, insa in nici un caz sa nu acceptati sa va faceti o coafura pentru ca asa spune bunica, mama sau mirele. Nu spun sa nu va inspirati din sfaturile celorlalti, insa nu le urmati intr-u totul. Ascultati-le sfaturile pentru a nu-i jigni si aduceti argumente clare pentru care refuzati ideile lor. In felul acesta va vor intelege si veti evita eventualele conflicte. Nu renuntati la dorintele voastre, doar o data sunteti mirese si ar fi pacat sa regretati toata viata faptul ca nu ati fost hotarate!

Nu faceti retusuri coafurii


Tocmai ati plecat de la coafor si vi se pare ca o suvita nu sta asa cum vreti. Nu incercati singure sa va rearanjati parul sau sa adaugati noi elemente coafurii. Mai bine va intoarceti la coafeza si ii spuneti ce nemultumiri aveti. Altfel riscati sa va stricati in totalitate coafura sau sa o sensibilizati si peste cateva ore sa se destrame.

Cum va imbracati la coafor


Daca rochia de mireasa nu are un decolteu suficient de mare incat sa o puteti imbraca dupa realizarea coafurii, mai bine chemati acasa coafeza si aceasta va va aranja parul cand veti fi deja imbracata mireasa. Desigur ca va veti proteja rochia acoperindu-va astfel incat sa nu va patati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.