Setari Cookie-uri

Cum se primesc invitatii la nunta?

In ziua nuntii totul trebuie sa fie frumos, sa va simtiti bine si sa va bucurati din plin de un pas atat de important din viata voastra, de ziua in care ati depus juramintele iubirii eterne. Totul trebuie sa iasa perfect atat pentru voi cat si pentru invitati, caci petrecerea de nunta o sustineti si pentru bucuria tuturor celor dragi voua.

Cand mirii ajung in urma oaspetilor


Aceasta situatie este foarte potrivita pentru petrecerile de nunta ce nu au loc imediat dupa cununia relogioasa ci la intervale mai mari de timp. Astfel ca mirii pot ajunge la local dupa sosirea invitatilor.

Ideal ar fi sa vorbiti cu domnisoarele si cavalerii de onoare precum si cu chelnerii sa se ocupe de primirea oaspetilor. Astfel vor fi serviti la intrare spre exemplu cu o bautura personalizata, in culori calde (roz) pentru doamne si reci (albastru spre exemplu) pentru barbati. Cavalerii si domnisoarele de onoare ii vor conduce spre locurile lor.

De asemenea va trebui sa stabiliti dinainte cu formatia sau Dj-ul o serie de melodii care sa mentina atmosfera pana la sosirea voastra. Ar fi indicat ca pana va veti face aparitia oaspetii sa fie serviti cu aperitive.

Sosirea voastra in local va trebui anuntata, astfel incat sa intrati pe ritmul unui mars nuptial sau o melodie aleasa de voi special in acest sens. Dupa o scurta perioada de timp in care veti ciocni pahare cu toti cei prezenti si veti servi ceva va fi anuntat «Dansul mirilor». Mai apoi petrecerea continua mai frumos si mai plina de actiune, animata de persoanele de pe ringul de dans.

Sa aveti o nunta de neuitat, asa cum ati visat si o casnicie fericita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.