Fiecare cuplu isi doreste ca nunta sa fie unul dintre cele mai frumoase momente din viata, plina de romantism, de frumusete si de momente emotionante alaturi de invitatii prezenti ce au venit sa se bucure impreuna cu ei de una dintre cele mai frumoase zile din viata mirilor.

Secretele targurilor de nunti: Ce trebuie sa stie o viitoare mireasa

Majoritatea cuplurilor isi organizeaza petrecerea de nunta intr-un local, restaurant, indiferent de locul unde acesta este situat: in orasul unde locuiesc, la munte sau la mare. Marea si muntele ofera insa posibilitatea de a organiza o nunta in aer liber, mult mai fumorasa decat o petrecere in spatii inchise. Totusi o idee minuntata pentru petrecerea de nunta ar fi organizarea acesteia pe un vas, fie ancorat, fie unul de croaziera (pentru cei cu posibilitati financiare mai mari).

Nunta pe un vapor este de o frumusete deosebita, putand organiza petrecerea atat intr-o sala special amenajata cat si pe puntea vaporului.

Intr-o noapte senina, plina de stele, in larg, va puteti bucura de o petrecere superba alaturi de toti cei dragi invitati, plutind pe valurile marii.

Receptia

Aceasta este de un farmec deosebit, invitatii fiind intampinati pe plaja sub un cortulet special amenajat si decorat (eventual de cavalerii si domnisoarele de onoare care le pot oferi un colier de scoici), de unde sunt imbarcati in minivaporase sau barcute frumos decorate, cu care ajung la vasul de petrecere. Aici sunt intampinati de miri cu care vor ciocni un pahar de sampanie si se vor bucura de seara minunata ce urmeaza.

Petrecerea de nunta

Aceasta este una plina de inedit, de idei originale ce pot fi puse in practicare incepand de la meniu si terminand cu modul de desfasurare al petrecerii. Spre exemplu meniul poate fi unul adaptat momentului, din fructe de mare si specialitati marine, asortate unor vinuri bine alese.

Invitatii se pot deplasa cand in sala de petrecere, cand pe puntea vaporului de unde pot admira marea, cerul si se pot bucura din plin de briza marii.

Muzica trebuie sa fie una vesela si diversificata, de la melodiile ce se danseaza in cuplu pana la cele adorate de tineret. Spectacolul creat de artificii va fi unul superb si impresionant, caci nicaieri nu se pot vedea mai frumos artificiile decat pe cerul senin de vara, frumusetea momentului fiind amplificata de reflexiile in apa marii ale frumoaselor lumini.

Albumul de nunta: 5 sfaturi pentru fotografii de poveste
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: