Setari Cookie-uri

Test: Sunteti compatibili?

Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse are relatia voastra sa se mentina sau dimpotriva sa se imbunatateasca trebuie sa afli mai intai de toate cat sunteti de potriviti unul pentru celalalt. Testul nostru iti vine in ajutor si de aceasta data.

a. Nu te incanta ideea desi el da semne ca ar incerca
b. Din acest punct de vedere sunteti pe aceesi lungime de unda
c. Din cand in cand, pentru diversificarea vietii sexuale sunt binevenite

10. Cand vine vorba despre viitorul vostru:

a. Esti genul clasic asa ca daca are intentii serioase il astepti pe el sa preia initiativa
b. Nu va place sa va ganditi mai departe de saptamana viitoare. Asa lucrurile vor fi mai imprevizibile si implicit bucuria va fi dubla.
c. Ati vorbit despre casatorie sau cel putin va ganditi la un viitor comun

11. Despre voi ai putea spune ca impartiti:

a. Aceeasi casa
b. Acelasi pat
c. Aceeasi viata

Interpretarea rezultatelor:

Majoritatea A:

Desi pari a avea o relatie linistita, comoda si care iti ofera stabilitate, timiditatea ta poate genera mici probleme uneori. Aveti pasiuni comune si aceleasi tipuri de activitati preferate dar cateodata merita sa dai frau liber imaginatiei tale, sa treci peste inhibitii si complexe si sa te lasi dusa de val. Tu vezi relatia ca pe o casa in care te simti mereu protejata si el stie sa-ti ofere asta. Tot ce trebuie sa faci este sa fii doar putin mai atenta la nevoile lui care ies putin din tiparul pe care ti l-ai format tu si ai sa constati ca, intelegerea si comunicarea, iti vor inlesni calea catre obiectivul dorit.

Citește și:

Majoritatea B:

In ceea ce priveste relatia ta un lucru e sigur: nu aveti timp sa va plictisiti.Fie ca e vorba despre acel strop de nebunie (pozitiva) de care dispuneti amandoi fie ca va confruntati cu micile dispute voi sunteti intr-o permanenta stare de agitatie. Uneori insa, setea ta de comunicare, de deschidere totala are un efect diametral opus fata de reactiile cu care esti tu obisnuita pentru ca prefera sa se retraga "in cochilia" lui decat sa joace cu cartile pe fata. Va place riscul amandurora ceea ce poate atrage dupa sine si un sentiment constant de neincredere reciproca. Asadar, sfatul nostru ar fi ca din cand in cand sa va mai scaldati si in ape linistite fiindca ritmul asta o sa va oboseasca.

Majoritatea C:

Fara doar si poate, cel putin privit din afara, cuplul vostru constituie un adevarat model pentu cei din jur. Sunteti invidiati pentru starea de bine pe care o transmiteti, pentru spiritul mereu tonic si pentru legatura care s-a format intre voi. Bineinteles, ca in orice alta relatie aveti si voi probleme carora trebuie sa le faceti fata dar ceea ceva confera un avantaj comparativ cu ceilalti este capacitatea voastra de a va "spala rufele in familie", de a va inarma cu rabdare atunci cand este nevoie si de a discuta liber pe orice tema. Acum ca ati gasit drumul cel bun faceti tot posibilul sa-i urmati cursul!

Citește și:

Sursa: Kudika.ro

Citeste alte articole pe Kudika:

Picioare frumoase. Cum?

Ai grija de parul tau!

Ghiceste-l dupa cum saruta!

Barbatul care (nu) ma iubeste

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.