Setari Cookie-uri

Nunta pe plaja

Restaurante, terase, nunta in aer liber, parc... Care este locatia ideala pentru o nunta? La aceasta intrebare va raspundeti doar voi, in functie de preferintele voastre, de gusturi si personalitate. Noi insa putem veni cu idei despre locatia si organizarea nuntii si pentru ca este vara va vom sfatui cu privire la nuntile ce au loc pe plaja.

Florile trebuie sa aiba culorile plajei si ale marii, astfel vor fi in nuante de albastru sau galben. Nu sunt potrivite florile ce inspira eleganta, ci mai degraba cele potrivite unei nunti in aer liber, mai voluminoase si haotic aranjate.

Ringul de dans poate fi imprejmuit de un gardulet format numai din lumini. Va avea un efect extraordinar in privinta atmosferei create. De asemenea exista suporturi de lumanari suspendate, insa nu este indicat sa le montati deasupra ringului de dans decat daca prezinta locas in care sa se scurga ceara topita.

Invitatii se pot bucra de asemenea de o pllimbare pe malul marii si chiar de o baie in mare in toiul noptii. Puteti organiza minijocuri, mai ales pentru rascumpararea miresei, jocuri in care sa va folositi de mare. Puteti pune la dispozitia invitatilor cateva barcute cu care sa se plimbe pe valurile marii.

Citește și:

Frmusetea unei nunti pe plaja nu va fi uitata niciodata si va lasa o urma frumoasa in sufletul vostru si al invitatilor. Trecand bariera obisnuitului, o astfel de petrecere prezinta romantism, originalitate si libertate.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.