Setari Cookie-uri

Romantismul, pasiunea vietii in doi

Intensitatea dragostei intr-o relatie de cuplu care se alfa la inceput este destul de mare si nu ridica probleme indragostitilor, insa, cu trecerea timpului rutina incepe sa se instaleze si pasiunea scade din ce in ce mai mut. Dintotdeauna femeile au simtit nevoia romantismului in relatia de cuplu iar barbatii s-au conformat mai mult sau mai putin.

In doi, viata poate atinge maximul de frumusete, de emotie, de fericire. Purtati-va asa cum simtiti, iubiti-va intr-un mod unic voua, fara clisee culese din filme sau din experientele altora. Din pacate insa nici chiar romantismul nu poate salva o relatie in care cei doi nu se potrivesc. Alegeti cu grija partenerul si evaluati corect calitatea relatiei voastre, gradul de compatibilitate. Este destul de dureros sa “investiti” sentimente si timp intr-o relatie ce poarta eticheta finalului. Dragostea este o arta ce cunoaste iertarea si nu tolereaza orgoliul.

Creati o relatie precum o broderie fina, in care micile detalii sunt cele mai importante. Nu lasati munca si rutina sa va fure fericirea.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.