Setari Cookie-uri

Casatorie la... prima vedere

Unii oameni cred in iubire, altii mai putin, unele persoane au incredere in relatia lor, altele nu au niciodata incredere in oameni si nici in parteneri.

Simteam ca toata lumea se invarte in jurul nostru, ma cuprindeau emotii intense si totodata in sufletul meu cobora pacea... Ne-am mai plimbat o vreme prin ploaie, vorbind banalitati. Ma simteam foarte bine in prezenta lui si parea sa se simta si el la fel. Am schimbat numere de telefon, apoi am continuat sa vorbim si pe internet timp de cateva zile si... nopti. Apoi ne-am revazut amandoi nerabdatori si chiar de la a doua intalnire relatia noastra a inceput. A doua zi ne mutaseram deja impreuna, iar la doua saptamani m-a cerut in casatorie. Am strigat un "DA" cu toata convingerea mea, printre lacrimi de fericire.

Tuturor le-a fost greu sa ma creada. Cum, eu cea care trebuia sa cunosc mult timp un partener pentru a dobandi acel sentiment de siguranta si pentru a ma simti iubita, am acceptat in doua saptamani sa ma marit cu un necunoscut? Ei bine, da. Sunt lucruri in viata pe care nu le putem controla, iar sentimentele fac parte din aceasta categorie. Sper ca fiecare sa intalneasca sufletul pereche si sa afle in timp util ca acela era jumatatea mult asteptata.

Citește și:

Elena

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.