In emotionanta seara a nuntii, printre numerosii invitati forfotind ce se pierd printre mese in usoara agitatie, sunt cateva persoane foarte dragi mirilor care ar merita momente speciale intr-o seara de neuitat.

Te-a cerut in casatorie! Cum pregatesti nunta?

Astfel mirii pot organiza un moment memorabil, frumos si impresionant, in care sa transforme banalul discurs pe care trebuie sa il tina intr-un moment cu totul special, adresandu-se cu dragoste parintilor, bunicilor si nu in ultimul rand persoanei careia in aceeasi zi i-a jurat dragoste eterna. Pornind cu aceste ganduri nobile va prezentam cateva idei superbe pe care cititoarele noastre le-au propus pentru seara nuntii :

K3ntutza vine cu o idee foarte frumoasa: "Eu m-am gandit sa dau comanda de niste buchete de flori si in seara nuntii sa urc pe scena si sa fac un discurs despre cat de mult imi iubesc parintii, bunicii, sa le multumesc ca au fost alaturi de mine, sa le multumesc pentru ceea ce am ajuns si pentru acele corectari de care am avut parte cu totii pentru a ajunge oameni capabili de a ne croi singuri drumul in viata. Sunt sigura ca i-as face sa planga pe majoritatea ins nu vreau sa pierd sansa de a le multumi parintilor mei pentru treaba excelanta care au facut-o si vreau sa o fac de fata cu toata lumea., sa le spun ca sunt cei mai buni parinti. Uneori uitam sa multumim celor care ne dau atata de multe fara sa ceara nimic, ne dau viata, muncesc si se chinuie pentru ca odrasla lor sa aibe o viata mai buna decat au avut ei. Voi ce idei avetzi?".

Multe cititoare au felicitat ideea inedita a K3ntutzei, iar roksanyk3 considera foarte emotiv un astfel de moment: "Eu incep sa plang imediat ce ajung pe scena, nu cred ca as putea termina discursul.. Oboseala, stresul, dorul de parinti ca nu i-am mai vazut de 1 an si stiu ca iar n-o sa ne mai vedem vre-un an ma fac sa nu-mi mai pot controla emotiile... E frumos, cred ca s-ar simti foarte mandri sa le fie facut acest gest, sa stie toata lumea ca sunt nite parinti buni. Eu ca eu, sa zicem ca ma abtin dar daca vad o lacrima in ochii mamei mele chiar ca nu mai pot spune nimic".

5 idei originale pentru o nunta indeita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: