Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase mirese

Cand o vedeta face greseala de a anunta ca se va casatori, paparazzi pur si simplu o iau razna si se transforma in niste bestii pregatite in orice moment sa atace si sa invadeze intimitatea unor oameni celebri doar pentru a obtine un cadru cu proaspetii insuratei.

Avril Lavigne si-a pus pirostiile in 2006, cand avea doar 21 de ani. Varsta frageda nu a fost un impediment pentru solista, care a stiut ca a tras lotul castigator in privinta sotului, cantaretul Deryck Whibley. Desi toata lumea se astepta ca rochia lui Avril Lavigne sa fie apropiata stilului gotic, blonda a reusit sa surprinda pe toata lumea, optand pentru o rochie Vera Wang, care o facea sa semene cu o printesa din povestile Disney.

Oare ce o fi fost in sufletul lui Gavin Rossdale cand se uita la ceas si vedea ca aleasa lui refuza sa apara? Pentru ca nu a putut fi gata la timp, Gwen Stefani a intarziat la propria nunta mai mult de o ora, dar viitorul sot a asteptat-o rabdator in fata bisericii din Londra. Rochia miresei a fost excentrica, in stilul cu care Gwen ne-a obisnuit, si a fost creata special pentru ea de John Galliano. Materialul ales de designerul casei Dior a fost matase alba cu terminatii de roz pal, iar Gwen Stefani semana cu o adevarata printesa a vremurilor noastre.
Pentru slideshow, click aici

Citește și:

Pentru ca s-a casatorit cu un miliardar de origine Indiana, Liz Hurley a fost nevoita sa se marite de doua ori: o data in Anglia, in Gloucestershire, pe domeniul castelului Sudley unde a purtat o spuerba rochie creata de Donatella Versace si a doua oara, in India, unde a purtat un sari traditional, marca Versace. Mainile si picioarele si le-a tatuat cu hena, in conformitate cu obiceiurile indiene.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.