Setari Cookie-uri

Secretul mariajului fericit: timpul petrecut in doi

Nu exista o formula fixa a fericirii intr-o casnicie. Succesul unei casnicii depinde de foarte multe lucruri. Un studiu efectuat recent in Marea Britanie asupra a 4000 de cupluri casatorite ne confirma acest lucru. Conform studiului publicat in Daily Mail, o casnicie fericita presupune cel putin 22 de zile pe luna petrecute in doi, iar in aceste zile sunt incluse cel putin 7 nopti romantice si cel putin doua iesiri pe luna in oras.

S-a mai constatat ca sotii fericiti isi petrec doua vacante scurte impreuna in tara si doua concedii mai lungi in afara tarii. “Manifestarile afectuoase si weekendurile romantice reprezinta taina unei relatii de cuplu reusite. Acum s-a demonstrat cat de important poate fi pentru un cuplu rezervarea de timp pentru celalalalt. O relatie reusita se bazeaza pe incredere si pe iubire, iar acestea ar trebui impartasite si demonstrate ori de cate ori se iveste ocazia”, este de parere Jim Forward de la Warner Leisure Hotels.

98% din cuplurile care se considera “foarte fericite” au declarat ca se simt norocoase ca au o relatie asa de stabila, iar 94% cred sincer ca putine cupluri se bucura de o relatie la fel de consistenta ca a lor.

Sursa: Garbo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Garbo:

Spune-mi ce fruct preferi, ca sa-ti spun cum esti

Citește și:

Ten frumos, stralucire de toamna

Frumusete pura prin trucuri indiene

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.