Setari Cookie-uri

De ce prefera femeile barbatii de 30 de ani?

Iubim indiferent de varsta. Iubim diferit la fiecare varsta. Iubim pentru ca putem sa o facem. Iubim barbatii pentru ca altfel nu se poate. Iubim un singur barbat pentru ca nu am putea altfel. Un singur barbat ne iubeste pentru ca nici el nu ar putea intr-un alt fel. Iubim pentru ca, dintre toate motivele existente si inexistente de pe acest pamant, asta stim sa o facem cel mai bine.

La 30 de ani, o femeie nu doar intuieste ceea ce isi doreste, ci stie intr-un mod pertinent ceea ce isi doreste. Si suprinzator sau nu... cauta tot la barbatul de 30 de ani ceea ce isi doreste pe plan sentimental. Nu se lasa cucerita de un zambet fara a se intreba ce taina nebanuita se ascunde dincolo de el. Nu este impresionata pana la lacrimi de manierele acestuia, de florile pe care stie mai bine decat oricare altul cum sa le ofere, de cariera care se indreapta vertiginos si sigur spre un punct culminant. La varsta de 30, un barbat care nu are sau nu ofera toate acestea aproape ca poarta stigmatul anomaliei.

Presupunand ca ea insasi este matura, o femeie de 30 nu mai gaseste prin resursele sale si rabdarea de a-si astepta partenerul sa atinga acelasi nivel al intelepciunii. Si nici nu trebuie... presupunand ca la 30 de ani un barbat este perfect constient de ceea ce este si cum este. Ea nu trebuie sa-l merite pe el, el nu trebuie sa-l merite pe ea. Si slava Domnului, la 30 de ani s-a promulgat legea meritului reciproc: cei doi trebuie sa se merite unul pe celalalt.

Citește și:

Femeile de 40 de ani gasesc ca barbatii de 30 de ani si-au piedut o parte din entuziasmul, energia, puterea cu care traiau si credeau. Au iubit intens si naucitor la 20 ani, insa mai sunt capabili sa o faca si acum, la 30? Au gesturi de tandrete si te bombardeaza cu atentii si mici cadouri, dar oare nu le-au invatat in mod mecanic, prin repetitie? Oare nu au descoperit ca numai astfel poti gadila orgoliul femeilor si nu au ajuns la aceasta descoperire primind reprosuri fix pe aceasta tema?

Si cu toate acestea... tot un barbat de 30 de ani stie cel mai bine cum sa trezeasca sau sa puna in valoare tineretea sufleteasca intr-o femeie de 40 de ani. Sunt tineri si fermecatori, fara sa fie naivi si superficiali ca la 20 de ani. Fac complimente si nu suna deloc a gratuit sau ieftin atunci cand le rostesc. Sunt trecuti de crizele pubertatii. Nu viseaza doar sex, nu gonesc numai dupa trupuri goale. Admira o femeie nu numai pentru ca este frumoasa, ci si pentru felul sau distinct de a-si pune in valoare frumusetea.

Citește și:

Eu cred cu tarie ca varsta de 30 de ani conteaza in iubire. Tu?...

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Turmericul, un secret al pielii frumoase

6 imperfectiuni ale tenului. 6 trucuri de corectare

Ritualuri fascinante de infrumusetare a parului

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.