Setari Cookie-uri

Maritisul milioanelor: Hai sa ne iubim din interes!

Cand I. mi-a spus radiind de fericire si entuziasm ca si-a gasit marea iubire, nu am putut decat sa ma bucur pentru ea. Nu cred ca exista persoana mai susceptibila decat ea de a fi iubita. Este o fata aproape plictisitor de normala, uimitor de frumoasa, cu o inclinatie deosebita catre hainele de lux, scumpe si de bun gust, de o inteligenta care a pus in incurcatura multe spirite erudite. O persoana cu principii puternice de viata si de succes. Nimanui nu-i trebuie mai mult de cinci minute ca sa se convinga de acest lucru. Am uitat sa va spun ca I. este actrita de profesie si putini sunt cei care indraznesc sa-i conteste talentul. Pe scena, are sclipiri de geniu. Mda... intotdeauna mi-am spus ca fata asta o sa ajunga cineva in viata.

Recunosc ca pana acum priveam cu coada ochiului, cu sufletul plin de stupefactie si cu o invidie cat carul la duduitele spilcuite si trendy de astazi. Nu erau de vina nici parfumul Gucci, nici geanta Louis Vuitton, nici pantofi Prada si nici masinile luxoase in care se urcau in timp ce altii asteptau in praf si soare, desi farmecul lor nu ar putea sa-l nege nimeni. Ceea ce invidiam (si inca o fac) este de fapt norocul (sau ambitia oarba) a celor care stiu sa obtina tot ce vor, nu cum trebuie si nu cu cine trebuie.

Nimeni nu spune ca barbatul la care visam in copilarie: destept, frumos si cu bani nu exista. Exista. Exista barbati bogati si cu valoare. Sunt barbatii bogati si puternici. Atata timp cat nu-i gasim, pentru propria fericire, fiecare ar trebui sa-si vada de viata sa. Milioanele cu milioanele, salariile cu salariile. Saracii cu saracii, miliardarii cu miliardarii. Iar cele doua categorii sa nu se amestece decat in cazuri exceptionale, cand vorbim de iubire pur-sange intre doi oameni pentru care banii sunt un mijloc, iar nu un scop in sine. Altfel, iubirea patimasa si cea de dupa 20 de ani nu am mai admira-o decat in filmele indiene sau in soap-urile de adormit valori.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Controlul asupra sexului

De ce sa uiti prima iubire

Tu, El... jocul vostru

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.