Setari Cookie-uri

Ce v-ati face daca sotul v-ar insela cu... amantul? - LEM

Stiu, pare de necrezut, dar nu-i deloc ireal! Pentru ca Lumea e Mica oamenii se intalnesc si mai discuta din problemele lor de interes cotidian. Asa am gasit marturisirea unei sotii care nu se mai intelegea foarte bine cu sotul ei, insa divortul nu putea fi inaintat din anumite motive. Astfel si-a manifestat dorinta de iubire si de a fi iubita in bratele amantului.

Etalon este cea care deschide topicul : "Ce v-ati face fetelor daca sotul va inseala cu amantul vostru?"

Crazygirl crede ca datorita pacatuirii ei de a avea un amant i se intampla toate acestea: "Ce porcarie la ce-ti trebuie amant daca ai sot?Aaia e o pedeapsa divina [entru desfranare!"

Meliza e mai nonconformista: "Eu le-as propune s-o facem in tri ca sa-i iert "

Nora ofera o solutie buna, matura: "Simplu! Pe ei doi i-as lasa sa formeze un cuplu fericit, e la moda, iar eu mi-as vedea de drumul meu... As cauta un alt sot, unul de care sa fiu convinsa ca ma va face fericita, macar o vreme, si care sa ma convinga de asemenea ca este normal. Ar fi problema totusi: eu daca am sot, mi-ar fi greu sa-l prind, fiindca nu cred ca as avea nevoie de amant..."

Probabil ca o astfel de situatie si-ar gasi mai mult sau mai putin rezolvarea, in special din punct de vedere legal (un divort si o reorientare in cuplu), insa sunt convinsa ca o situatie de acest gen va lasa urme in sufletul unei femei. E greu sa acuzi o femeie ca are amant, la fel ca nu se intelege cu sotul. In general greselile sunt de ambele parti, si avand in vedere "amanta" sotului pare de inteles de ce pierdusera cei doi armonia familiala. Viata nu decurge dupa un sablon, mereu cuprinde situatii fara precedent pentru fiecare, insa ce e de facut? Puteti participa la aceasta discutie direct pe Forumul LEM sau mai jos, in rubrica de comentarii. Probabil ca respectiva sotie a cerut sfaturi pe forum tocmai din motivul ca o astfel de poveste nu o poti povesti prietenilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.