Setari Cookie-uri

M-a lasat balta a doua zi dupa nunta - Forumul Grace

Cand se apropie ziua nuntii simti cum emotiile incep sa te cuprinda si cresc din ce in ce mai mult pana in ziua cu pricina. Gandurile care te framanta sunt cele legate in special de organizare, te gandesti ca totul sa iasa bine si te simti fericita ca urmeaza sa fii mireasa, apoi sotie, ca il vei avea pe cel iubit alaturi de tine, ca faceti acest pas pentru inchegarea relatiei si intemeierea unei familii.

Nelu_lumi este mai optimista si vede o alta parte a unui astfel de comportament: "Te-ai gandit ca are o problema foarte grava si vrea sa te protejeze? In principiu, nu cred ca exista mai mult de doua variante: ori are o alta relatie la care nu poate renunta si cealalta i-a dat un ultimatum, ori are o problema grava de ordin financiar cu amenintari, razbunari, etc si nu vrea sa te implice si pe tine fiindca te iubeste prea mult, divortand te protejeaza. Pana la urma vei afla,adevarul iese mereu la suprafata."

Kagome se gandeste ca parintii ar fi de vina: "Eu cred ca cine face un astfel de lucru persoanei cu care a avut o relatie de 4 ani are ceva probleme emotionale! Poate parintii lui nu-s de acord cu tine Ligia ? Si el nu poate sa treaca peste parerea lor!"

rocsanyk3 considera ca totul a ascuns un interes financiar: "Eu ma intreb ce s-a intamplat cu banii de la nunta? Daca i-a luat el la Arad e clar ca a avut o datorie ceva si de asta a tinut sa faca nunta cu tam-tam. Daca ai posibilitatea angajeaza un avocat sa vezi cu ce te-ar putea afecta pe tine divortul daca face asta doar din interes. Fa un efort si angajeaza un detectiv care sa iti dea raspunsul la intrebarile tale ... e foarte dureros sa stai si sa suferi in tacere fara sa stii care a fost motivul, atatea intrebari fara raspuns iti pot afecta multe luni sau ani din viata si nu se merita. Nici eu nu as putea gasi un raspuns dar cum spunea o alta fata mai sus este posibil sa fi fost pus intr-o situatie limita si ca urmare a decis sa faca acest lucru pentru a nu-ti face rau ... oricum ciudat mod de a ajuta pe cineva, dar cine stie... Nu cred ca ar fi stat 4 ani cu tine daca nu ar fi simtit ceva, e greu de inteles, e complicat dar fii tare si mergi inainte.... Iti doresc sa iei cele mai bune decizii si sa iti recapeti fericirea cat de curand."

Citește și:

Va asteptam cu pareri, sugestii si sfaturi pe aceasta tema sau cu alte idei referitoare la nunta si relatii pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.