Setari Cookie-uri

Ultimatum pentru Angelina: Ori ne casatorim, ori ne despartim!

Se pare ca nici cuplul cotat a fi cel mai frumos din lume nu este ocolit de problemele in dragoste. Marele eveniment mult asteptat de lumea intreaga si anume casatoria lui Brad cu Angelina pare a fi mai mult un joc pentru cei doi, cand hotarasc sa se casatoreasca, cand unul dintre ei refuza.

Se pare ca nici cuplul cotat a fi cel mai frumos din lume nu este ocolit de problemele in dragoste. Marele eveniment mult asteptat de lumea intreaga si anume casatoria lui Brad cu Angelina pare a fi mai mult un joc pentru cei doi, cand hotarasc sa se casatoreasca, cand unul dintre ei refuza.

Casatoria celebrului cuplu de la Hollywood s-a preconizat de multe ori. Insa de fiecare data cand a fost sa se intampla marele eveniment, unul dintre ei a refuzat, gasind tot felul de motive. Spre exemplu in preajma sarbatorilor de Craciun Angelina l-a cerut in casatorie pe Brad, insa acesta a refuzat pe motiv ca ar trebui mai intai sa urmeze o terapie de cuplu, el fiind de parere ca era un moment nepotrivit avand in vedere problemele cu care se confruntau. Angelina insa ar fi vrut sa se casatoreasca inainte de a avea un alt copil biologic.

Motivele pentru care cei doi nu s-au casatorit nu s-au oprit insa aici, cei doi afirmand la un moment dat in public ca nu se vor casatori pana cand nu vor fi ridicate limitele privind actul casatoriei, pana cand nu vor avea aceleasi drepturi de a se casatori toate cuplurile, indiferent de religie sau alte motive ce le impun restrictii. Nu s-au casatorit din solidaritate pentru cuplurile care se iubeau insa legea nu le dadea posibilitatea intemeierii unei familii. Insa pentru ca fiul lor Maddox isi dorea foarte mult ca parintii sai sa se casatoreasca, Brad si Angelina si-au lasat destinele sa fie unite in cadrul unei ceremonii organizate de fiul lor acasa. Astfel micutul Maddox i-a casatorit chiar el pe parintii sai adoptivi.

Citește și:

Desi candva chiar ea l-a cerut in casatorie, se pare ca in prezent Angelina este cea care refuza cererea in casatorie facuta de Brad. Acesta sustine ca isi doreste foarte mult sa intemeieze alaturi de Angelina si cei 6 copii ai lor (si cei 6 copii ai lor (Maddox, de cinci ani, din Cambodgia, Zahara, de doi ani, din Etiopia, i Pax Thien, de trei ani, din Vietnam, Shiloh-Nouvel, o fetita de un an si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline) o familie cu acte in regula, insa aceasta a refuzat intentia lui Brad. Ea considera ca pentru moment trebuie sa se concentreze asupra carierei si educatiei copiilor, fiind mai putin momentul unei vieti casnice. Brad se pare ca nu glumeste si a plecat pentru a doua oara de acasa in ultimele doua luni, gesturi prin care incerca sa ii dovedeasca frumoasei actrite ca nu glumeste si ca ar fi bine sa aleaga intre cele doua optiuni: casatorie sau finalizarea relatiei, el dorindu-si foarte mult casatoria cu Angelina.

Citește și:

Frumoasa actrita a mai fost casatorita de doua ori, probabil acesta fiind unul dintre motivele pentru care oscileaza intre decizia de casatorie si cea de a ramane doar la nivelul de cuplu. Probabil acestea motive se reflecta si in cazul lui Brad.

Brad insa crede ca doar casatoria mai poate salva relatia lor care a inceput cu ceva timp in urma sa fie din ce in ce mai plina de probleme.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.