Setari Cookie-uri

Ce nu poate intelege un barbat despre aleasa inimii sale

Cum de isi doreste propriul cuib de rai si atunci cand in sfarsit il construiesti pentru ea, o sa sustina ca arata altfel decat raiul. Cum dintre toti copiii pe care ii are, cel mai drag ii este cel pe care il poarta in pantece. Cum de mentinandu-si aceleasi principii de-o viata, ajunge sa zamisleasca principii noi in alte vieti.

Cum de incurajeaza atat de mult schimbarea, insa primul lucrul la care ar vrea sa schimbe ceva esti chiar tu, iar ultimul… este chiar ea.

Cum de sufletul ei ajunge acolo unde gesturile tale se impotmolesc. Cum de tese atat de multe ite fara sa se incurce in ele, insa aproape de terminarea panzei, incurca tocmai ita de la care a pornit. Cum de lumea iti pare si tie rea cand ea o vede asa. Cum de te vede in culori cand te afli in plin intuneric. Cum de florile sunt mai mult decat o adunatura la gramada de petale stropite cu culoare. Cum de citind aceste banale insiruiri, o sa zambeasca in coltul gurii sustinand ca nu a inteles nimic. Cum de in realitate rade din tot interiorul ei stiind ca a inteles totul.

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Capsulele de slabit chinezesti

Detoxifiere de primavara: 3 alimente cu efecte minune

Citește și:

Ce trebuie sa stii despre igiena sexuala

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.