Setari Cookie-uri

Casatorie la prima vedere!

Casatorie la prima vedere... probabil cel mai periculos joc de noroc... Si de ce spun cel mai periculos ? Pentru ca te invaluie repede, iti da palpitatii, te ameteste, te innebuneste, te agita, te face sa te bucuri dar si sa plangi, iti da emotii fulgeratoare, iti pierzi controlul, insa ceea ce este poate cel mai important fata de orice altceva : TE FACE FERICIT !

Detaliile nu mai au rost, a fost cea mai frumoasa zi din viata mea, era intr-adevar omul visurilor mele, stia sa-mi spuna exact ce imi doream sa aud exact cand imi doream sa aud, stia cum sa ma atinga, cum sa-mi zambeasca, cum sa ma priveasca, simteam ca putem vorbi orice si ne intelegeam si in plan intim. Nu mai gandeam lucid, cred ca nici el...

La finalul zilei, zi care stransese in ea mai multe momente frumoase decat in toata viata mea, mi-a zis ca s-a indragostit la prima vedere de mine si ca vrea sa ne casatorim...N-am ezitat, eram parca nebuna. Ne-am dus la biserica si am zis ca noi vrem sa fim cununati religios, in Taina Crestina, luand cu noi doi oameni care s-au nimerit a fi in biserica... Si asa ne-am casatorit.

A trecut aproape un an, cel mai frumos an din viata mea, dar lucurrile s-au schimbat... poate amandoi ne-am schimbat. Nu ne mai intelegem, ne certam din orice si parca fiecare doreste acum altceva de la viata. Ne vom desparti ! Imi pare rau si totusi nu... imi amintesc de celebrele cuvinte « o ora de iubire »... Eu am avut un an de dragoste pura, inocenta, nebuna, intensa... Eu m-am casatorit la prima vedere. Imi pare rau insa ca acum... nu mai este cum era. As fi vrut parca sa dureze mai mult, as vrea sa fac ceva sa ne revenim la relatia noastra, acea armonie pentru care ne invidiau toti. As vrea sa il readuc aproape de mine... Unde am gresit de parca totul s-a stins ? Ziceam ca-i cel mai periculos joc de noroc... fiindca in lipsa dragostei pe care ai simtit-o la un astfel de nivel te vei simti mereu gol !

Citește și:

Aliss

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.