Setari Cookie-uri

Nunta... la distanta

In gneral cand ne gandim la o casatorie vedem imaginea clasica a unui cuplu ce spune "DA" in fata altarului si a unor oameni dragi adunati sa ii sustina precum si o petrecere de nunta plinhttp://www.grace.ro/gracefspAdmin/index.php?module=articles&act=adda de distractie.

masa rotunda de 10 persoane
-5 sticle whisky (1 sticla 700g de pereche)
-5 sticle vin alb (1 sticla pereche)
-5 sticle vin rosu (1 sticla pereche)
-10 doze de bere (aduse mai tarziu, reci)
-2 sticle martini
-2 sticle de cola
-2 sticle de apa minerala
-1 sticla de apa plata
Si daca se termina ceva de pe masa aduceau alta.

Pare multa bautura dar nu a mai ramas nici o sticla pe masa.... ori erau goale ori cei care nu au baut au luat-o acasa ... Noi am avut whisky, vin rosu, berea, martini aduse din Spania si am iesit mai ieftin .... Daca ai posibilitatea sa le aduci din tara din care te afli si e mai ieftin merita ... Noi am facut un calcul si am ajuns aproape la jumate de pret si a fost totul bun si de calitate...
In legatura cu prajiturile intreaba la cofetaria care ti le face ... Ei stiu despre ce e vorba si la cate comenzi pentru nunti au facut iti vor spune exact, latou cu prajituri pentru acasa la mire, la mireasa, la primarie, la biserica, la nasi si caserole micute pentru fiecare pereche pe masa sau platou cu prajituri pe fiecare masa. Sunt platouri de alea suprapuse (nu stiu cum se cheama.... cu etaj cumva) si poti pune si alune, saratele, covrigei si ce mai vrei tu.
Spor la pregatiri"

Citește și:

Avand in vedere subiectul de fata va provoc sa discutam pe o tema asemanatoar: "Ce pregatiri trebuie facute pentru ca o nunta sa iasa bine?" Va asteptam cu raspunsuri mai jos in rubrica de comentarii sau pe Forumul Grace.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.